joi, 15 iulie 2010

EVZ ii intoarce si celalalt obraz lui Mircea Badea

Sponsori:

Obisnuiam sa cumpar Evenimentul Zilei. Cand mai mergeam cu trenul pe vreundeva, ziarul asta il cumparam. A avut momente de varf pe piata, cand chiar era cel mai tare ziar din tara. Acum cotidianul pare a fi in declin. Altfel n-ar fi fost vandut de Ringier grupului B1 TV, detinut de fratii Paunescu. Problema ar fi ca, la caderea naturala a ziarului, i se mai adauga si suturile constante si puternice pe care i le da in fiecare seara Mircea Badea. Caci tot ce e cu Basescu e impotriva lui Mircea. Asa ca EVZ vad ca face astazi un gest rarisim. Publica o stire despre... despre nimeni altul decat Mircea Badea.

O stire scurta, frumoasa, in care Mircea Badea spune cum se simte el ca si cum ar fi privit Diavolul in ochi, apropos de moartea Madalinei Manole.

Din moment ce-l publica, il considera important. Din moment ce-l considera important, cred ca suturile pe care li le da seara de seara ii dor la sange pe cei de la Evenimentul Zilei. Ceea ce ma doare si pe mine. Presa si asa e vai de capul ei. Iar o reclama negativa constanta (si extrem, extrem de influenta) cum e cea a lui Mircea Badea nu poate decat sa-ti faca foarte foarte rau.

A publica o stire despre dusmanul numarul 1 mi se pare un gest rarisim. N-o sa spun ca-i frumos neaparat. Poate e un fel de pipa a pacii pe care i-o intinde Evenimentul. Poate e prosopul aruncat in ringul de box (sport care tot ii place lui Mircea Badea)... Si poate e, sigur, intoarcerea si celuilalt obraz, dupa principiul: "dă, mă, că oricum iţi sunt superior". Oricum cred ca e un gest calculat...

Insa stii cum se spune, apropos de celalalt obraz. Sa ridice piatra cel care e fara de pacat. Pai Mircea Badea lucreaza la un trust care face exact ce face si Evenimentul Zilei. Manipuleaza doar ca in directia cealalta. Asta e singura deosebire. Adica, asa cum e Evenimentul pro-Basescu, la fel Intactul este anti-Basescu. E simplu. Singura diferenta e ca Mircea are mult mai multa influenta.

Dar, apropos, ca uite ma lungesc... E ok sa faci reclama negativa unui produs comercial?? Caci asta e Evenimentul Zilei in ultima instanta... Nu, nu e ok... De ce oare nu-l da ziarul in judecata pe Mircea? Si sa nu ii mai trimita ziarele la redactie ca sa-i dea prilejul sa-i terfeleasca... Eu asta as face. Ca e un personaj important si demn de bagat in seama, am stabilit mai sus...

Concluzia ar fi asa, indiferent de orice: Mircea, lasa Evenimentul Zilei sa traiasca!

Vezi si:
- De ce mi-e mila de Mircea Badea
- Mircea Badea si nedumerirea mea cu premiile APTR
.
Twitter
Facebook