vineri, 9 iulie 2010

De ce mi-e mila de Mircea Badea

Sponsori:

Doua chestii legate de Mircea Badea. Incep cu cea mai proaspata. Ma uit pe site-ul Antenei 3 si ce crezi ca vad? Reclama ascunsa la Radio Kiss FM. Bine, e vorba despre eMag.ro insa campania lor de acu' are partener acest post de radio. Pai bine ba Antena 3 care esti tu Antena 3 si care ai in trust un radio care s-a chinuit sa ajunga printre radiourile de top ale tarii (Radio Zu, bineinteles). Pai tu faci reclama mascata concurentei?? Te manjesti la bani, acceptand sa-ti apara Kiss FM mare in header??

Pai Mircea Badea care e aparatorul dreptatii in lumea asta si mai si lucreaza la Zu cred ca turbeaza deja. Mai ales ca are el o dragoste deosebita pentru Kiss si in special pentru Huidu :)) Mi-e mila de ce i se tot intampla, saracu'... Ideea ar fi ca n-o sa vezi niciodata pe site-urile Pro Tv-ului, de exemplu, reclama la Radio 21 :)

A doua chestie e si mai simpatica. Este acolo unde Mircea Badea ce crezi ca si-a cumparat? Ai voie 1.000 de incercari :) Daaa, un cutit de supravietuire. Ne spune la dansul pe blog cum l-a vazut intr-un trailer la un film si a simtit el nevoia sa-l aiba. Cutit de supravietuire??? Ce dracu faci cu un cutit de supravietuire in Romania anului 2010??? Iata-l frumos in poza de jos, in mana lui Mircea, cred.

Iarasi mi-e mila de Mircea Badea... Psihanalitic vorbind... :) Sper sa nu intru-n gura lui cu cele pe care le scriu acum. Ca daca intri in gura lui nu te mai spala nici apele Iordanului. Bine, mi-ar face publicitate dar chiar nu vreau. Deci mi-e mila de el pentru ca simturile mele imi spun ca a fost un copil chinuit in tinerete.

Bantuit de smecherii cartierului, de un pericol constant si de faptul ca el era un biet tocilar cuminte, vulnerabil si fara aparare. Este un baiat citit si inteligent deci trebuie ca n-a fost cel mai smecher din clasa, liceu, cartier. De-aia mie astea cu luptele, cu violenta, cu... cutitele de supravietuire imi indica o forma de revolta la maturitate fata de traumele copilariei.

El ii bate pe toti astazi pentru ca acum e mare si tare. Acum se poate razbuna pe ei. E preocupat sa faca muschi, box, karate si tot felul de lupte de-astea de underground. Evident ca se lupta cu personaje imaginare, caci daca chiar vrea cineva sa-i faca felul i-l va face, Doamne fereste.

Chiar daca pare a fi inca la liceu... (prin clasa a 9-a asa:) Mircea ramane (si) pentru mine cel mai tare jurnalist. Si poate cel mai tare roman. Fara misto. Il apreciez pentru ceea ce stie si spune. Haha, uite mi-a mai venit o idee care se potriveste manusa (de box) aici. Tocmai violenta psihotica de care a avut parte si de care vorbeam mai sus il face sa fie ceea ce este astazi.

Pentru ca, pe langa inteligenta, Mircea Badea are si un simt al realitatii foarte dezvoltat. Stie ce inseamna viata reala. De obicei smecherii musculosi sunt prosti, iar inteligentii nu sunt foarte "smecheri". Ei bine, el a ajuns sa fie o combinatie intre cele doua. De-aia intelege si exprima realitatea asa cum multi dintre noi n-o vom putea face niciodata...

Vezi si:
- Mircea Badea, presedinte!!
- Mircea Badea isi arunca pantofii dupa Basescu - video
.
Twitter
Facebook