sâmbătă, 13 iunie 2009

Teste haioase. Colectia Anti-Plicti de teste haioase

Sponsori:

Teste haioase... De ce o colectie de teste haioase?? Pai cineva ma intreba recent de ce nu public mai multe teste haioase. O sa mai public in continuare, doar ca de-a lungul timpului pe Anti-Plicti au aparut mai multe teste haioase... Avem aici peste 10 teste haioase, care mai de care mai ingenioase si interesante. O sa le adun in postul de fata si, dupa cum o sa vezi, sunt teste haioase din cele mai variate domenii si care te testeaza in cele mai inedite moduri cu putinta.

Cel mai bine ar fi sa le luam in ordinea inversa in care au aparut pe blog. Avem deci urmatoarele teste haioase:

1. Esti un blogger cool? Un test simplu cu 13 intrebari si tot atatea raspunsuri. Pac-pac, imediat afli cat de cool esti ca blogger. Detalii AICI.

2. Testul de personalitate OCEAN. Celebrul test de personalitate care face o analiza profunda a eu-lui fiecaruia. Detalii AICI.

3. Deseneaza un porc. Te pune sa desenezi un porc si in functie de opera ta, afli mai multe despre trasaturile tale de personalitate. Detalii AICI.

4. Ce varsta ai avea pe alte planete?. Nu e chiar un test propriu-zis, insa completezi cateva date despre tine, nu prea multe, si afli... exact, ce varsta ai avea pe alte planete. Detalii AICI.

5. Cu ce vedeta semeni cel mai mult? Introduci fotografia iar programul e atat de destept incat cauta in baza lui larga de date vedetele internationale cu care semeni cel mai mult. Detalii AICI.

6. Test chinezesc. Ce varsta are creierul tau? E un test oarecum de memorie si de iutzeala, dar la finalul lui iti spune ce varsta are creierul tau. Vei vedea ca in multe cazuri, difera de cea biologica. Detalii AICI.

7. Iluzie optica. Cate cercuri vezi? Te uiti la o fotografie si spui exact cate cercuri vezi. In mod normal ar trebui sa vezi mai putin decat sunt cu adevarat. Detalii AICI.

8. Test haios. Ciocolata spune adevarul Da, ciocolata iti spune ce varsta ai. Ciocolata si un pic de matematica. Detalii AICI.

9. Cat de homosexual/lesbiana esti? Te uiti la degetele si afli raspunsul, care sper sa nu te surprinda:) Detalii AICI.

10. Cat de repede tastezi? Ti se dau niste cuvinte, relativ simple iar tu trebuie sa tastezi cat mai repede. La final, iti da rezultatul. Detalii AICI.

11. Test psihologic interesant. Cum se invarte fata? Umbra unei fete se invarte ametitor. Te uiti atent, spui cum se invarte si afli lucruri interesante despre tine. Detalii AICI.

12. Test haios dar serios: cat de bine informat esti.
Te uiti la o pictura si trebuie sa recunosti cel putin 25 de personalitati. Detalii AICI.

13. Esti atent? Ai vreun pic de logica in tine?? Trebuie sa raspunzi la niste intrebari practice sa vedem daca esti mai bun ca un copil... Detalii AICI.

14. Ai o minte perversa? Un test simpatic care iti si raspunde la intrebare dar ar trebui sa te si faca sa zambesti :) Detalii AICI.

15. Gaseste omul in cafea. Trebuie sa descoperi un om intr-o gramada dee boabe de cafea. Afli cum stai cu partea dreapta a creierului. Detalii AICI.

16. Cat de bogat esti. Bagi salariul tau anual si-ti spune pe ce loc te afli in lume. Detalii AICI.

17. Test de atentie si o intrebare pentru voi. Te uiti la 4 poze si afli cat de atent ai fost :) Detalii AICI.

18. Fotoghicitoare. Recunoaste personajele. O fotografie stilizata sub forma de lego ascunde doua personaje. Cine sunt ele? Detalii AICI.

19. Test deplasat?? Poate... Care ghicesti cuvintele? Se dau 7 cuvinte destul de simple, carora le lipseste o litera sau doua. Trebuie sa le ghicesti. Detalii AICI.

20. Test simpatic: cati iubiti au avut femeile astea? Te uiti la 6 poze cu fete si trebuie sa ghicesti cati iubiti a avut fiecare. Detalii AICI.

21. Test de perspicacitate. Trebuie sa tragi niste linii imaginare ca sa imparti niste patrate. Rezultatul s-ar putea sa te surprinda. Detalii AICI (pe noul Antiplicti.ro)

Cam asta a fost colectia de teste haioase de la Anti-Plicti. Sunt... cate? 21 teste haioase care sper sa-ti fi facut placere. Mai avem cateva pe tzeava. Pe masura ce le voi publica, le voi adauga si aici, in colectia asta de teste haioase.

.
Twitter
Facebook

9 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Cam putzine... :(

Anonim spunea...

putzinele..... :D ..

Anonim spunea...

putine dar misto.. si comentate cu umor :D

Anonim spunea...

Zau ca mai vrem... Sunt tare faine!

VictorCh spunea...

Off-topic: Sunt incepetor in operare PC (mai mult in sensul de "nepriceput", caci tentative... "autodidactice" fac de cateva luni), sunt pt prima data aici (bine v-am gasit, spor si succes!) si am ajuns pe acest blog printr-o succesiune (presupun ca irepetabila in mod intamplator, si pe care nu mi-o mai amintesc) de link-dupa-link, astfel incat ma indoiesc de faptul ca as mai reusi sa regasesc "traseul" urmat. Mi-a placut si as dori sa mai revin, dar nu stiu CUM s-o fac. Pt noi, cei mai nepriceputi (chiar daca - asa ca mine - sunt [cam prea] in varsta), nu puteti va rog sa puneti la dispozitie si posibilitatea abonarii la blog SI prin mail (singura pe care stiu cum s-o folosesc)?
Un eventual raspuns favorabil rog sa-mi fie comunicat fie sub forma de comentariu AICI, la ACEASTA rubrica (pt ca "sa ma gaseasca"), fie la adresa de mail aferenta acestui comentariu, dar in acest caz insotind cu link activ, va rog, ca sa reusesc sa ma re-intorc pt abonare.
Va multumesc anticipat pt bunavointa (indiferent daca solicitarea mea se rezolva favorabil sau nu...)! Sa "auzim" numai de bine!

VictorCh spunea...

Up-date:
BINEINTELES ca TREBUIA NEAPARAT sa ma mai fac de ras inca o data!
De indata ce am postat comentariul precedent, pt a-mi pastra o sansa de revenire (chiar daca deocmdata nu stiu s-o utilizez) am hotarat sa ma abonez TOTUSI prin RSS (mai incercasem anterior pe alte bloguri, la care presupun ca sunt abonat, dar HABAR N-AM - CUM anume as putea sa-mi accesez abonarile: parca as fi abonat la presa, dar nu numai ca nu stiu daca oi fi avand cheita cutiei postale, da' nici macar nu stiu UNDE-i aceasta cutie psotala, daca o fi existand), si am gasit si posibilitatea abonarii prin mail, pe care am folosit-o imediat - deci rog neglijati solicitarea mea din comentariul precedent.
Pt cazul ca nu supara o sugestie nesolicitata: dupa parerea mea, ar fi bine ca (pt uzul nepriceputilor ca mine, precum si pt facilitarea abonarii oricui) sa evidentiati aceasta posibilitate, postand-o (explicitata, direct utilizabila) in bara din dreapta, eventual sub cautarea pe blog si de aceeasi forma.

Anonim spunea...

era vreo centura ?! :O :)))))

Anonim spunea...

sunt tari testele dar putzine rau...........

Anonim spunea...

Does your website have a contact page? I'm having trouble locating it but, I'd like
to shoot you an email. I've got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.

Feel free to visit my web site Hip To Waist Ratio Calculator

Trimiteți un comentariu