duminică, 9 august 2009

Test haios: Esti atent? Ai vreun pic de logica in tine??

Sponsori:

Lumea imi scrie pe mail ca mai vrea teste. Se rezolva. Uite, mai adaugam un test din asta la colectia Anti-Plicti de teste haioase. Sa nu strambi din nas, caci intr-adevar primele doua intrebari sunt clasice. S-ar putea sa raspunzi la ele, tu si copiii de clasa a 3-a. Sa vedem insa la urmatoarele 3 cum te descurci, ca s-ar putea sa nu mai fie asa simplu... :) Apropos de copii, majoritatea prescolarilor testati cu testul asta au mai nimerit din raspunsuri, oricum muuult mai multe si mai multi decat adultii supusi aceluiasi test. Deci cu ocazia asta afli si cat de copil mai esti :) Dar destul cu vorbaria.

Intrebarea 1. Din cate miscari pui o girafa in frigider? (Raspunsul e jos imediat. NU TRISA!!!!)Raspunsul corect este: din 3 miscari. Deschizi frigiderul, pui girafa acolo si inchizi usa. (Intrebarea vrea sa-ti vada simtul practic si daca ai tendinta sa complici lucrurile simple)Intrebarea 2. Din cate miscari pui un elefant in acelasi frigider?Raspunsul corect este: din 4. Deschizi usa, scoti girafa, pui elefantul si inchizi usa. (Intrebarea urmareste sa vada cum te raportezi la consecintele actiunilor trecute)Intrebarea 3. Leul, regele junglei tine o conferinta a animalelor. Toate animalele reusesc sa vina, cu o singura exceptie. Care?

http://www.gifs.net/Animation11/Animals/Jungle_Cats/hungry_lion.gif

Raspuns corect: Elefantul. Nu l-ai pus tu in frigider?? (Intrebarea asta iti testeaza memoria :)Intrebarea 4. Exista un rau pe care trebuie sa-l treci. Se stie insa ca raul e populat de crocodili fiorosi iar tu nu ai o barca. Cum faci sa treci raul??

The image “http://i336.photobucket.com/albums/n339/mihaiics/crocodil.gif?t=1230160055” cannot be displayed, because it contains errors.


Raspuns: Pai sari in apa si inoti dincolo. Nu ti-am spus ca toate animalele, deci si crocodilii, sunt la conferinta leului??? (Intrebarea asta urmareste sa vada cat de repede inveti din greseli:)

Mnoa? Ai mai nimerit din ele?? Eu sincer cand m-au intrebat care animal lipseste de la conferinta am vrut sa-i si injur. Pai de unde sa stiu eu care animal lipseste, bre???? :)) Ce am fost eu acolo???? :)))) Am baut eu cu leul??? :)))


Vezi si:
- Colectia Anti-Plicti de teste haioase
.
Twitter
Facebook

13 Pareri. Comenteaza:

eSorin spunea...

am trisat la naiba!m-am uitat la raspunsuri inainte sa incerc sa rezolv testele :(

Anonim spunea...

Mama lui de halifant :)))) De ce trebuia sa scot girafa? Poate am ditamai frigiderul si incape si el. Si la faza cu raul, m-am gandit sa il ocolesc, de ce sa ma risc aiurea? Poate era vreun sarlatan infometat care pandea pe undeva prin apa si statea chitit sa ma-nhate. Ocoleala, nene, ocoleala!

celine spunea...

pot să menţionez că ştiu glumiţa asta din copilărie? :D

neK spunea...

Super tare :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ eSorin - pai asa ne-a fost intelegerea :)

@ addamissia - haoleu. cred c-ai iesit din graficul de notare :)))

@ celine - bine, stai jos :))))))

@ nek - 10Q!! te mai astept.

celine spunea...

:)) ok! :D

Anonim spunea...

ehh frumos dar dak gandesti la extrem poti rezolva problemele si in alt mod:))

Ada spunea...

Super-tari testele! Bravo! Dar de ce nu specifici si sursa? http://teste.haios.ro

Anonim spunea...

vreau sa fiu crocodil..ce relaxat e animalutzul...
da din coada..e la sedinta..oare sa-i fie pe plac leului??? daca e asa nu vreau sa fiu crocodilas

Anonim spunea...

e veche asta !

Anonim spunea...

toate mai putin aia cu crocodilu din sange :))

Anonim spunea...

o stiam dar e tare

Anonim spunea...

Dar de cand traiesc lei in jungla?

Trimiteți un comentariu