sâmbătă, 13 iunie 2009

Respectul meu, Mediafax!!

Sponsori:

Stii care a fost prima masura a proaspat unsului europarlamentar C.V. Tudor?? A intrerupt acreditarea reporterului Mediafax, Ema Toader, care acoperea PRM-ul de 14 ani. Ema a scris doua materiale, in seara europarlamentarelor si la o zi dupa, despre PRM fata in fata cu alegerile. Reportajele se numeau asa: Euroalegeri la PRM - CV Tudor preocupat de "Mitzura" şi de TV; Becali de imunitatea în PE, respectiv PRM a primit gura de oxigen salvatoare de la Gigi Becali, iar Becali de la Vadim Tudor.

Reale amandoua si obiective, asa cum face Mediafaxul iar niciunul nu iese din linia titlurilor, ca sa-ti faci o idee... Insusi tribunul a spus dupa primul ca s-a ras dar ca nu se supara ca "e umor de calitate". Tot ulterior, pagubitul (asta pentru ca toti il fura la alegeri, dintotdeauna) i-a spus ziaristei c-o apreciaza. Ei, atat de tare a apreciat-o ca i-a interzis accesul la toate manifestarile partidului, inclusiv la conferinte de presa. Vadim a cerut redactiei sa nominalizeze pe altcineva care sa "acopere" partidul. Mediatic, bineinteles, ce credeai?

Doar ca Mediafaxul i-a dat si anume mu*e tribunului si i-a zis sa-si ia gandul. Asta cu cuvintele mele, of course. Mai mult, nu a trimis niciun reporter la ultima conferinta de presa a PRM-ului. Se poate si mai mult de atat, agentia de presa se va adresa pe tema asta Clubului Roman de Presa si Asociatiei Jurnalistilor din Romania.

Doua scurte concluzii: respectul meu, Mediafaxule, ca din mijlocul unei prese tot mai calarite, nu te lasi calarit. Nasol cu domnul parlamentar european "ne-extremist" cum ii place sa-si spuna, ca prima masura luata in noua calitate a fost una cam... extrema. Incep sa inteleg in sfarsit cum doi crestini si patrioti au inceput deja sa scape tara de hoti...


Vezi si:
- Fata de la pagina 1
- Stiai c-a iesit EBA, nu?
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu