vineri, 12 iunie 2009

Votati Brancusi!! Constantin Brancusi!! Sa rupem gura la micuti

Sponsori:

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Anti-Plicti s-a alaturat campaniei "votati Constantin Brancusi", demarata printre romanasii posesori de calculator si internet. E o poveste cu bucluc, o sa vezi mediat de ce. Pe scurt, cea mai mare galerie de arta contemporana din Londra si una dintre cele mai mari din lume, Saatchi, a dat drumul cam acum un an la un concurs pentru stabilirea celor mai influenti artisti ai secolului 20. Printre ei se afla si romanul nostru, Constantin Brancusi.

Povestea SF incepe acolo unde de-a lungul ultimului an, Brancusi a fost DEPUNCTAT miseleste si sistematic. La putin timp dupa demararea concursului, Brancusi al nostru ocupa constant prima pozitie. Romanasii nostri s-au mobilizat si au promovat clasamentul peste tot: prin ziare, pe bloguri, pe email... Toata lumea vota intr-o veselie. Englezilor nu le-a convenit, asa ca ce votau ai nostri ziua, depunctau ei noaptea. Au si explicat prin scrisori trimise ziarului Cotidianul, unul din sustinatorii ferventi ai campaniei, ca nu e fair, ca prea voteaza romanii, asa ca i-au tot retras mii de voturi. Adica de pe prima pozitie, ajungea constant pe locul 20. Iar il votau ai nostri, iar il depunctau englezii.

I mean, hello?? In puii mei!!! Nu asta e miza concursului??? Voturile oamenilor?? Au avut tupeul la un moment dat sa spuna ca un hacker a votat artifical... sau ca s-au plans sustinatorii celorlalti artisti din top ca de ce tot iese Brancusi??? Hello??? Daca romanii isi voteaza favoritul, cine ati vrea, ba, sa iasa??? Cand scriu randurile astea, sculptorul roman e pe pozitia 17. Hai sa le-aratam la englezi ca nu pot ei fura cat putem noi vota. Pagina concursului e AICI. Dati un vot pentru posteritate, un vot pentru Romania in lume!!!

Anti-Plicti continua campania pe tema asta cu un banner de sustinere. Pune bannerul de jos si la tine pe blog si hai sa le aratam la micuti cum pot vota romanii.

Later edit: La cererea publicului, o sa pun un link spre blogurile care genereaza un oarecare numar de voturi, in urma bannerului pe care l-au pus. E totusi o cauza nobila... :)

Cod banner:

<div align="center"><a href="http://anti-plicti.blogspot.com/2009/06/votati-brancusi-constantin-brancusi-sa.html" target="_blank"><img src="http://i41.tinypic.com/fxur9v_th.jpg" alt="Voteaza-l pe Brancusi" title="Voteaza-l pe Brancusi" width="104" height="94" /></a> </div>

Bannerul arata asa:

The image “http://i41.tinypic.com/fxur9v_th.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.


Vezi si:
- Vreau sa zambesc in Romania. Campanie Anti-Plicti
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

Ana spunea...

Votat.

Trimiteți un comentariu