duminică, 22 august 2010

Miss Romania - si frumoasa si modesta, lol

Sponsori:

Presimt ca voi intra in topul celor mai frumoase femei din lume. Nu eu spun asta ci Miss Universe Romania. Fata e cea mai tare, ii dorim succes. Pe langa faptul ca e modesta mai e si realista. Ironic vorbind. In sensul ca romancele, or fi ele frumoase, dar nu s-au prea remarcat pe la concursurile astea. Unde ies in fatza de cele mai multe ori sud-americancele. Dar trecand peste asta, ar fi urmatoarele lucruri de spus.

print screen - Adevarul

Oana asta Paveluc, caci despre ea e vorba n-a fost cea mai frumoasa nici macar dintre concurentele de la Miss Universe Romania. Poate tii minte, c-am povestit si aici cand s-a desfasurat concursul. Ce n-am mai apucat sa scriu acolo sta in felul urmator.

Alexandra Catalina Filip este fata care a castigat concursul. Doar ca ea e campioana nationala la dans sportiv iar evenimentele la care ar fi trebuit sa participe in calitate de miss nu i-ar fi permis sa-si continue cariera in dans. Asa ca si-a bagat picioarele in el titlu de miss si a renuntat.

Asa se face ca urmatoarea pe lista e cea care s-a ales cu titlul de Miss Universe, adica exact Oana noastra... Mnoa si in conditiile in care ea n-a putut, saracutza, sa castige concursul din Romanica, ea simte ca va face frumos la cel din Las Vegas de maine, lol.

Eu inteleg chestiile de marketing. Ca poate declaratia ei o fi o chestie de marketing. Insa sa spui ca vei face si vei drege si apoi sa risti sa nu iesi (ca n-o sa fie usor deloc) mi se pare o dovada de ingustime... Dar de fapt ce sa astepti de la fetele astea? Ca ele oricum cred ca pot salva lumea prin frumusetzea lor... :)

Asta nu inseamna ca nu-i tinem pumnii Oanei si-i dorim sa iasa ce vrea ea. Chiar si Miss Universe... Totusi Oano - mai cu moderatie, fata!!

Vezi si:
- Cea mai frumoasa femeie din lume
- Femeile fac lucruri trasnite (2) - poze
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

alin a comentat o chestie pe care nu o pot lasa. sorry. pot sa spun eu ce-a zis dar cu alte cuvinte. asta doar ca sa fie tabloul complet. nu ca n-ar fi fost simpatic - a zis ca oana va castiga pentru ca se duce si nu stiu ce face juriului :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

aline, ai fost foarte simpatic in comentariul tau. nu il pot lasa pentru ca... stii tu de ce :) vine fara avertisment, fara nimic. pune si tu pe viitor puncte puncte, mai sterge o litera... cuvantul intreg nu-l pot lasa. sorry.

Anonim spunea...

nu ma deranjeaza. dar cred ca iti dai seama ca am dreptate

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ alin - eu m-am distrat mey da' mai citesc si copii sau pudici (pudice) ;)

Anonim spunea...

stai frate linistit, copiii sunt pe hi5, isi dau intalniri si se fut la greu. :) Asa ca, FEEL FREE TO TALK DIRTY !!! THEY LIKE IT !!!!

Trimiteți un comentariu