sâmbătă, 10 iulie 2010

Miss Romania 2010 e bucatica. Restul castigatoarelor, ba - poze

Sponsori:

Poate stii, febletea mea sunt concursurile de miss. Le trecem in revista pe toate cele importante de prin lume, asa ca nu puteam rata tocmai Miss Universe Romania 2010 de aseara. Ne mai clatim ochii dar caaaat ne mai place si sa carcotim la fetele frumoase si mai ales alea mai putin frumoase care totusi ies primele, ale dracului!! La fel e cazul si acum, cand in afara de Alexandra, toate celelalte care s-au suit pe podium nu sunt cele mai frumoase. Dar ajungem si acolo. Mai intai cu Alexandra.

Pai e campioana nationala la dans sportiv, are 19 ani si e din Buftea. Este si amica unor cunostinte de-ale mele, care fac dansuri la acelasi club cu ea. Da, e frumoasa. E simpatica, s-ar putea sa fi fost intr-adevar cea mai faina din concurs. Uite in continuare niste fotografii cu ea...

Inca 2 fotografii cu dansa, din concursul de aseara mai poti vedea aici si aici.

Ok, problema nu e Alexandra Catalina Filip ci celelalte concurente. Urate in draci, parerea mea sau pe-acolo... Dar sa le luam in ordine si dupa aia iti arat pe cine as fi pus eu pe locurile astea , hi hi:) Deci:

Oana Paveluc, locul 1 si premiul presei
Simona Elena Lungu, locul 2
Ana-Elena Mocanu, locul 3 si premiul pentru Fotogenie
Andrada Fliundra, premiul de popularitate
(o fi facut sex cu juriul si a devenit populara)
Anca Eliza Plesca, Miss Congeniality (whatever that means)
Booon. Deci astea de sus sunt castigatoarele. In continuare iti prezint alte 5 bucati dintre finaliste care, pe cuvant puteau si trebuiau sa fie toate in locul celor cinci mimoze de sus. De-aia nu ma pun astia in juriu niciodata, pentru ca le-as da planurile peste cap :)


Ia uite-o pe asta :)


Vezi si:
- Hai ca se poate. Miss SUA 2010 este bucata - poze
- S-a ales si Miss Facebook
.
Twitter
Facebook