duminică, 9 mai 2010

Senzational!! Banca Nationala tipareste o noua moneda

Sponsori:

Dragi tovarasi si prieteni cititori de Anti-Plicti. Blogul pe care tocmai esti a aflat, prin mijloace specifice, o informatie bomba. BNR a decis sa raspunda crizei si sa tipareasca o noua moneda. Conditiile economice o impun si mai ales ultimele masuri anuntate de presedintele nostru drag. Hai ca le stii, alea cu cresterea exorbitanta a salariilor, a pensiilor si a ajutorului de somaj. Este deci vorba de bancnota de zero lei, cu care vom fi platiti de la 1 iunie... Cool, man :)

Later edit: Anti-Plicti a aflat intre timp o alta informatie in exclusivitate. De fapt o informatie si o fotografie tip paparazzi, in exclusivitate. Am descoperit deci, prin aceleasi mijloace specifice, unde se afla presedintele nostru drag cand a luat decizia de a opera exorbitantele cresteri de salarii, pensii, ajutoare de somaj, subventii de incalzire si cate si mai cate. Deci se afla in singurul loc de taina unde ii putea veni o astfel de idee... Insa nu a putut scapa de paparazzi Anti-Plicti... :)


Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Ce moaca are!!!!!

Apropos... unde ai ascuns postarea cu rochiile de mireasa????

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

hihi.

nu am ascuns-o. a trebuit s-o dau mai in spate pentru ca... nu stiu... un bug sau ceva, daca o lasam pe prima pagina nu mai aparea niciun articol dupa ea... poate de la prea multe poze...

o vad oricum abonatii rss :D

VictorCh spunea...

"...tipareste o noua moneda"
Cred ca este o usoara greseala de exprimare: nu poate fi vorba de "o noua moneda" in sensul denumirii, caci vad ca TOT in lei este "masurata" - iar altfel, cu privire la sensul direct (material) al cuvantului, moneda se bate , nu se tipareste. Se tiparesc (asa cum este cazul aici) bancnotele.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ victor - majoritatea dictionarelor accepta ideea ca moneda inseamna si ban de hartie :D

Trimiteți un comentariu