marți, 18 august 2009

N-ati vrut s-o ucidem, acum ne-a infestat - 10 poze

Sponsori:

Pai da, doamnelor si domnilor, stimati cititori... Doar protectia animalelor mai lipsea, ca-n rest am avut destui sustinatori ai veveritzei pe care am vrut si chiar am reusit s-o decapitam ieri. Doar ca, la rugamintile fierbinti ale dvs., am facut ce-am facut si i-am lipit capul la loc cu super glue si si-a revenit a naibiii veveritza. Serios!! Si-a revenit insa atat de bine incat avem acum parte de o adevarata infestatie cu veveritze. Asa se face ca rozatoarea noastra, bucuroasa ca e din nou vie, s-a apucat sa strice toate pozele din tara asta si nu numai... No, e mai bine cu ea vie decat decapitata???? :)))












Vezi si:
- Cei mai simpatici pui de animale - poze
- Incredibil: prietenul leilor din Africa de Sud - poze
.
Twitter
Facebook

10 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Daaaaa, las-o asa :D hihihihi, las-o :)))). Super tare!!! Veveritoiu' rullz!

Dili spunea...

Ete na, hop si Anti Plicti printre poze :-))) Hei, a uitat sa-si ia costumul cu oxigen pe Luna! N-a murit nici asa?

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ addamissia - bineee. mai bine masochisti decat criminali :))))))))

@ dilimache - veveritzoiu s-a razbunat ca am vrut sa-l casapim si a infestat si anti-plicti :D n-a murit pe luna, pare-se... super-glue-ul cu care i-am lipit capul a fost... magic :)))

Unknown spunea...

:))))

aventoro spunea...

NU decapitati veveritele. :)))

aventoro spunea...

A, si trebuia sa o trimiti si in Parlamentul European sa faca o poza de grup cu EBA, GB si VT

Raluk spunea...

Imi place veverita si chiar imbunatateste anumite poze. Chiar si in poza initiala si tu ai recunoscut ca tipa era cam uratica... Lasand gluma la o parte iti dai seama ca e o sansa la milioane de poze cate se fac pe planeta in fiecare secunda sa iti apara veverita? Chiar oare au mai fost animale care au vrut musai sa fie pozate?

Anonim spunea...

mie-mi place, no

Adriana spunea...

Asta e marmota din reclama? Pe timp de criza si ea improvizeaza, s a dus vremea cand Milka se vindea ca painea calda, acum vinde Moni si Iri, vinde Base, vinde Mutu (pardon, da cam 17 cu multe zerouri de euro) , vinde pana si Banica JR... Bravo ei!

Practica!:)

O seara buna!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ celine - :D

@ sergiu - nu le decapitam, dar uite ce fac daca traiesc :)) corect. nu mi-a dat prin cap... macar la gigi si tot as fi trimis-o :)

@ raluka - haha, auzi, le imbunatateste :)) ma am mai vazut caini in ipostaze indecente, ca sa ma exprim decent, stricand poze... e adevarat, veveritzoiul asta e destul de dulce. nu ca deea ta :D nu mi-o dai mie, nu? :)

@ april - nu vrei s-o iei acasa ??

@ adriana - hei, merci de comment. da, marmotele sunt mici copii fatza de sobolanii care fac cascavalul in ziua de azi... mutu, saracu' are de platit cat nu vor castiga 100 de generatii dupa mine :))) (ca io fac urmasi boemi)

Trimiteți un comentariu