miercuri, 19 august 2009

Haoleu!! Vox News... Hanc-o televiziune de stiri...

Sponsori:

Daaa. CNA le-a dat acum recent licenta celor de la Vox News. Adica o noua televiziune de stiri care sa revolutioneze informatia si sa concureze cu Realitatea si Antena. Stii care e treaba? Erau cam putine cele doua televiziuni care se copiau intre ele. Acum a mai venit una, sa se copieze-n trei :) Ca-n basme.

Ia uite ce zice Hotnews-ul: reprezentantii postului au argumentat ca televiziunea vrea sa se diferentieze de principalele posturi de stiri, Antena 3 si Realitatea TV, prin "calitatea" emisiunilor sale "echidistante", programul urmand sa includa zilnic emisiuni de stiri, talk show-uri, un matinal si o emisiune de interventii telefonice in direct. (Adica ce e mai ieftin, nota mea de carcotas. S-or fi gandit mult la grila de programe?? Tot politica cu polonicul scrie pe voi:)

Acum, Doamne ajuta sa fie cum zic ei. Mai da de lucru la niste omusori, acum in criza... Deocamdata, din ce inteleg, se chinuie sa antameze pe cineva (misterios) de la celebrul B1. Sper sa nu fie Nasu' :)))

Pe scurt si plastic, povestea e in felul urmator: uite asa cred ei ca vor sparge suprematia Realitatii si a Antenei...

The image “http://i25.tinypic.com/eik048.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Si pana la urma... :)

The image “http://i30.tinypic.com/rt01gy.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Ca
stii cum? La inceput toti vin cu intentii bune si chef de munca, dupa care realizeaza cam care e mersul... Ca patronii vor profit si rapid, sau macar notorietate (astia din urma is aia mai dezghetati:). Ca n-ai audienta, ca mergi pe pierdere si toata "calitatea aia si echidistanta" se duc pe apa sambetei, ca sa ma exprim elegant. Ca managementul in Romania e cam varza din principiu...

Asa... Si mai sunt si niste no-name-uri prin conducere. Astia sunt victime sigure, daca ma intrebi pe mine. Dar ce sa zic... Poate or scoate ei iepurele din palarie. Am vazut la Kanal D ca se mai poate (dau exemplu de televiziune fara pretentii prea mari in domeniul stirilor). Deci, fratilor, sa fie-'ntr-un ceas bun!!!

PS: adevarul e ca e cool si trendy sa ai televiziune de stiri :) Nu ti-ar placea si tie??


Vezi si:
- Mircea Badea stie sa faca audienta si dezbracat in maieu
- Petrica Gheorghe si Zapping TV. Se poate mai kitsch ca OTV-ul?
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

esti muci ma...)))...cat de "feghet" tre sa fii.....)))))

Trimiteți un comentariu