vineri, 31 iulie 2009

Mircea Badea stie sa faca audienta si dezbracat in maieu...

Sponsori:

... sau mai ales dezbracat in maieu :) ["maiou", pentru cei sensibili...] L-am suspectat si-l suspectez in continuare pe Mircea Badea ca audienta mare pe care o are nu e deloc intamplatoare. Omul e de felicitat pe chestia asta si in niciun caz injurat. Doar ca fii atent ce a facut aseara... A impuscat dintr-un foc cam toti iepurii pe care trebuia/putea sa-i impuste. Briliant, genial!!! In punctul in care am inceput eu sa vad emisiunea, prezenta pe plasma din micul studio (acelasi pe care-l foloseste si Moise Guran, daca te intereseaza...) poze trucate cu marii analisti invitati la Gadea doar ca imbracati in maieu.

De ce? Ca sa-l ia la misto pe boss-ul Pro Tv-ului, Adrian Sarbu, care cica s-ar fi dus la nunta uneia dintre fetele lui, imbracat in maieu. Altceva vreau sa spun insa. Dupa ce a terminat cu pozele in maieu, el insusi dezbracandu-se in lenjeria cu pricina, a inceput sa traga din toate directiile in Basescu. Nu ca n-ar fi avut dreptate pe ici pe colo...

Fenomenul s-a intamplat insa in felul urmator: dincolo de fanii fideli, care oricum se uitau, cei care zappau pe canalele de pe telecomanda la ora aia, au decis cu siguranta sa ramana brusc pe Antena 3, cand au vazut atatea maieuri pe metru patrat, inclusiv al lui Mircea Badea. Deci cu stiva de audienta, Mirciulica i-a aplicat doua croseuri bine tintite si un upercut de dreapta presedintelui, sa-i mearga la suflet... despre cum e el un presedinte ziarist, care face un fel de talk-show de 5 ani de zile, cu un buget infinit mai mare ca al tuturor ziaristilor...

Dar sa revenim la iepuri... Ce iepuri a impuscat Mircea Badea? Pai a facut si audienta si giumbuslucuri dar a livrat si un nou mesaj anti-Base in mintile spalate a sute de mii de romani.

The image “http://i32.tinypic.com/jii17a.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Ma rog, nu despre asta e vorba. Ci despre cum ar trebui sa invatati/invatam stimati ziaristi, bloggeri si ce-om mai fi, de la cei mai buni cum se face audienta. Iar Mircea Badea este printre cei mai buni. Multe din trucurile sale sunt absolut perfecte pentru un public ca cel din Romania. Plus ca e si destept tipul... De-aia sa nu te mire ca e mereu lider de piata. Si nu uita ca nu a adus niciodata in studio gagici dezbracate sau vedete trans-sexuale...

PS: daca te intrebi ce face nebunul in animatia de mai sus... pai cand e gras e ca Adrian Sarbu, cand e slab zice ca seful Pro-ului nu poate sa faca.... apoi inainte de criza, Romania era grasana... dupa criza.... Dumnezeu cu mila :)

Later edit: pana si site-ul Realitatii i-a facut reclama lui Mircea Badea, vorbind despre cum a dezbracat el la maieu pe toata lumea... Mai doare pe cineva capul??



Vezi si:
- Mircea Badea cantand manele - video
- Mircea Badea isi arunca pantofii dupa Basescu
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Unknown spunea...

=)) prea tare :))..a innebunit de tot :))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haha, corect. da' cred ca poate si mai mult de atat :D

mirolara spunea...

el ca el, ne-am obisnuit cu "nebuniile" lui... ce-or fi patit cei de la Realitatea?! duc lipsa de trafic sau de stiri :))

adizzy spunea...

deci mie imi placea mircea badea..dar parca in ultima vreme prea o deraiat de la linea ce o tinea...el comenta de cheeky girls si tot el e din cate am vazut cuplat cu una din ele sau ceva de genu...(offtopic sunt pe alt pc de aia se pare ca pot comenta)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ mirolara - da, sincer m-am mirat maxim la faza cu realitatea. mi-e f.f. greu s-o inteleg, cu atat mai mult cu cat mircea ii face zob de cate ori apuca... imi vin in cap 3 explicatii: 1. ori sunt nebuni si aia, 2. ori spera sa-l aduca la ei, 3. ori da, vor trafic si sa le faca si mircea reclama.

@ adizzy - si mie-mi place destul de mult. doar ca uneori am nevoia de o pauza. stie insa f.f. multe, il apreciez mult pentru asta. este si destept si ancorat in realitate. mai rar in ziua de azi :)

Trimiteți un comentariu