marți, 16 iunie 2009

Incredibil: prietenul leilor din Africa de Sud - poze, video

Sponsori:

Il cheama Kevin Richardson iar pentru mine, ca european, chiar si din est, e un nebun. Locuieste de peste 10 ani in apropierea unei rezervatii naturale din Johannesburg, Africa de Sud iar cei mai buni prieteni ai lui sunt leii. Lei care, oricat de fiorosi si periculosi ar fi, l-au acceptat de mici ca un membru de onoare al haitei lor. Kevin e psiholog la baza, insa acum studiaza comportamentul animalelor (satul de cel al oamenilor, as completa eu:)

Mnoa, si se distreaza teribil cu leii si spune ca nu-i e frica de ei. Leii se intrec care sa fie primul scarpinat de Kevin iar femelele sunt foarte relaxate cand eroul nostru se joaca cu puii lor. Kevin e constient ca toate astea se pot schimba intr-o buna zi dar el e optimist. Anti-Plicti ii doreste succes si spera sa nu fie nevoit sa mai scrie odata de el... :)









Later edit: am mai aflat intre timp - Kevin are 38 de lei in rezervatie. Rezervatie care mai cuprinde hiene, gheparzi si leoparzi cu care Kevin Richardson e de asemenea "prieten". Cand intra printre ele nu are arme la el ci doar spray cu piper :)


Vezi si:
- Lujan Zoo. Gradina zoologica cu bucluc - poze
- Imagini infioratoare. Un leu isi ataca dresorul - video
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

eSorin spunea...

nici nu stiu daca e curaj sau nebunie ceea ce face omul asta.am vazut o emisiune cu el.este uimitor la ce nivel de intelegere a ajuns cu animalele alea.

mosneagul spunea...

experienta faina cu leii; si românii au asa ceva...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ eSorin - asa este. stii ce de mi-e insa teama. ca intr-o zi face o miscare gresita, animalele o interpreteaza ca slabiciune si din instinct tabarasc pe el. sper sa nu fie cazul.

@ mosneagul - da, lei multi pe strada si putini in buzunare, nu?

Trimiteți un comentariu