joi, 30 iulie 2009

Religiile lumii. Pentru cititorii mai destepti ca mine

Sponsori:

Te simti mai destept ca mine? Atunci acest articol este pentru tine. Si mai mult, iti va placea la nebunie. Este si un test, cu ocazia asta, sa vezi cat de destept esti, haha. Si daca ai simtul umorului... E exact in targetul pe care mi-l doresc pentru blogul de fata. (Hai, inca un pic!! Stiu ca poti!! Stii bine ca am incredere in tine...) Articolul, mai exact fotografia, face referire la religiile lumii si cam cum se raporteaza ele la... shit. Am cam incercat si incerc pe cat posibil sa evit posturile in engleza. Totusi fotografia de jos mi-a placut mult prea mult ca sa nu o intromisionez in postul de fatza.

The image “http://i30.tinypic.com/1zev59l.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Ai vazut ce zic la Islam? If shit happens, take a hostage, haha. Din pacate, americanii nu se prea omoara cu ortodoxismul si l-au omis din lista... Hai sa vedem daca-i putem gasi noi o explicatie... Orthodoxism: Holly Shit :) (O sa ard in iad pe chestia asta:)


Vezi si:
- Religia blagosloveste blogosfera
- Preotul blogger are chef de hartza
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

Mai nene, io azi noapte am comentat aici, oi fi visat :-))) ia uite, o lista mult mai comprehensiva aici http://www.bytebrothers.org/shitlist.htm Cu ortodozismul ai nimerit-o hahaha, Doamne iarta....

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

oau, f.f. misto. cred ca de acolo e inspirata lista asta...

nu stiu daca ai visat insa comentariile tale nu le-as sterge nici daca ar fi injuraturi... esti din alta liga :))

Dili spunea...

Ofof nici n-am insinuat mai asa ceva :P. Multam, m-ai omorat.

Trimiteți un comentariu