miercuri, 17 iunie 2009

Dan Diaconescu vrea sa otevizeze Europa

Sponsori:

Dupa ce a otevizat Romania, Dan Diaconescu vrea sa otevizeze si Europa. Am citit cu atentie, mai ales prima parte, a celui mai recent interviu cu seful OTV, Dan Diaconescu. Cu atat mai atent cu cat e publicat de un ziar serios, Daily Business. Adica este despre omul de afaceri Dan Diaconescu si cum face el profit un milion de euro pe an.

Ideea care m-a amuzat cel mai tare din interviu este aia in care Danutz al nostru vrea sa cucereasca Europa. Spune ca in foarte scurt timp va da drumul unui OTV in Austria. O, Doamne. Nu ti-a ajuns Romania, Dane? Chiar aseara baleiam pe televiziuni si vedeam pe cele mai serioase posturi doar vedete lansate sau promovate de tine. Antena 1 vad ca a devenit cel mai redutabil epigon, iar Capatos este ca un paun de cand e regele talk-show-urilor, cu vedete precum Nikita, Naomi, Oana Z si muuulte altele.

Sunt convins ca cei de la Pro7 sau Rai Uno, BBC sau TF1 tremura de teama ca o sa le iei painea de la gura. De ce totusi ii dau ceva sanse daca nu lui Dan Diaconescu in Austria, macar ideii? Mai tii minte reclamele pe care le-a facut Uniunea Europeana la alegerile parlamentare? Sunt aici. De-aia cred ca un anumit trend spre superficial si derizoriu exista si in Europa si probabil in toata lumea occidentala. Parca il vad peste 10 ani pe Diaconescu intr-o garsoniera din New York, incercand in 750 de episoade sa afle cine l-a impuscat pe Kennedy:)


Vezi si:
- Senzational!! In tomberon cu Dan Diaconescu - video
- Prostit de OTV. Au mai "gasit-o" odata pe Elodia...
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

cel mai destept cel mai curajos cel mai modest cel mai liber patron dar si ziarist din romania felicitari d le dan sa ne traiti si sa ajungeti presedinte sa lesine tatulici cu trepcea si toti trpadusii neamului de securisti

Trimiteți un comentariu