luni, 12 ianuarie 2009

Senzational!! In tomberon cu Dan Diaconescu - video

Sponsori:

Cu Tolea Ciumac nu e de glumit. Adica daca-i spui "ridica-ma la cer", el te arunca dincolo de nori de nu te vezi. Daca-i spui ca "ti-e foame de ai manca si un cal", Tolea se duce, omoara un cal si ti-l aduce sa-l prajesti. La fel, Tolea cand e "negru de suparare", se da cu crema neagra de ghete pe fata. Nu le prea are cu... pardon de expresie, eufemismele.

Asa ca sunt convins ca luptatorul de K1 nu a inteles de ce toata lumea spune de emisiunile lui Dan Diaconescu de la OTV ca sunt un gunoi, ca el nu a vazut niciun gunoi pe acolo, de cate ori a fost invitat. Si cum mereu ii dadea cu virgula, de cate ori isi facea calcule, omul a trecut la fapte. Voia neaparat un gunoi in emisiune, asa ca nu a mai stat pe ganduri...

A luat un tomberon, a intrat in studioul OTV cu un scop precis. Ce a facut exact acolo, vedeti in video-ul de mai jos...



Acum ce sa mai zicem. Eu unul nu stiu daca sa rad sau sa plang. Am vazut cu ocazia asta ca Dan Diaconescu e pirpiriu rau. Nu o sa zic ca aproape il ia vantul prin studio, ca maine poimaine vine Tolea cu un ventilator sa vada daca chiar asa e... :)


Aboneaza-te la RSS - full
Adauga Anti-Plicti la Favorite


Vezi pe Anti-Plicti si:
- Dan Diaconescu se muta la bloc
- Elodia traieste
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Pentru mine e de ras...:))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

:))))))))) ma bucur si ma amuz ca pentru tine e de ras, cheeprey. adevarul e ca nu-l vezi pe danutz in fiecare zi in ipostaza asta, luptandu-se cu disperare sa nu intre intr-un... tomberon, bagat de...exact, TOLEA!!!

Essences spunea...

Tata spunea ca e facatura.. ca cica "ce cauta tomberonul in cadru?"

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ inka - mai stii? ar fi in stare.

Anonim spunea...

tolea a adus tomberonul

Trimiteți un comentariu