duminică, 16 noiembrie 2008

Dan Diaconescu se muta la bloc...

Sponsori:

... si in consecinta televiziunea lui nu se va mai chema ca este o televiziune de apartament. Va fi una de bloc. Adicatelea tot blocul va fi al lui. Asa a spus patronul OTV-ului intr-o intalnire online cu... nu stiu exact, cu cititorii, cu telespectatorii... Ma rog a vorbit la Hotnews cu unii despre mai multe chestii.

Daca vreti sa cititi in orginal ce-a zis Danutz, o puteti face AICI. Daca nu, mergem mai departe. Eu il simpatizez in felul meu pe Dan Diaconescu. Am vazut si cateva interviuri cu el dar si pe la emisiuni pare foarte istet si destul de ancorat in realitatea media si nu numai.

Oricum, e de rasul curcilor ce-a zis. Si si mai amuzant este ca si filtrul ratiunii mele tinde sa-i dea dreptate. Zice ca televiziunile ii copiaza deja stilul si ca in curand tot mai multe vor avea emisii inspirate de OTV. Pai normal - blogurile devin tot mai actuale si din ce in ce mai citite. Iar pe bloguri, inclusiv pe asta, calitatea exprimarii si forma ideilor nu sunt tocmai principala (mea) prioritate. Deci mergem spre un reality tot mai real, ceea ce... exact! tocmai face in prezent OTV-ul. Sigur ca e discutabil, dar asta e ideea.

A, si a mai zis Danutz ca Mircea Badea si Valentin Stan sunt tot un fel de vedete OTV dar cu alta sigla. Hai ca asta a fost tare de tot!!

O intrebare interesanta a venit de la un tip care nu si-a dat numele si care voia sa stie daca nu cumva scade in mod intentionat calitatea emisiei, pentru a fi mai apropiat de unii telespectatori. Zice ca nu... dar din ce spune ca va face in curand (emisie cu 4-5 ferestre de imagine, sa se vada toti invitatii) am senzatia ca stridenta si kitsh-ul vor fi si mai in floare.

Foarte bine, Dane! Pune-i la pamant, vorba cantecului. Baga acolo cu Elodia si cu clarvazatorii, sa spargi audientele si sa rupi gura targului. Ce mama naibii... Si mai adu-o pe Magda Ciumac ca ne e un pic dor de ea si de suspansul ala, stii tu care - traieste sau nu Elodia. Ca acum vreo luna, doua, intr-o seara ba era vine, in cealalata seara ba era moarta. Si tot asa...

Citeste si:
- Mircea Badea s-a mutat la OTV
- Elodia traieste

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu