marți, 16 septembrie 2008

Mircea Badea s-a mutat la OTV

Sponsori:

Sa va pun un pic la curent ca stiu ca nu va prea uitati. Gelos probabil pe succesele confratelui de la Antena 3, Dan Diaconescu s-a transformat il el si face de cateva zile un one-man-show de zile mari. Si pentru ca Mircea se lauda mai nou cu audientele, boss-ul OTV vrea sa-i arate cam cum se face rating de unul singur, the king-master-style. Adica prin emisii fluviu – de la 8,9 ore in sus.

Tema aleasa de el e un subiect in sine: razboi pe viata si pe moarte cu CNA-ul, sub denumirea generica “Jos labele de pe televiziunea poporului”. Si improasca micul Larry King (sau ala era Tuca?) cu toate dejectiile in institutia respectiva si mai ales in membrii ei. Care nici aia n-or fi niste sfinti, mai ales ca i-au dat, inteleg, amenzi cumulate de vreun milion de euro. Sa se invete minte.

Si s-a apucat Danutz sa ne ia cu lux de amanunte de prin anii ’90, pentru a ajunge, in vreo 200 de episoade probabil si in anii nostri. Nu da nume, insa are dialoguri spumoase cu el insusi, redand discutiile purtate cu mai marii vremii, pe tema primei inchideri a postului, a re-obtinerii licentei si cate si mai cate. Relatari interesante pe alocuri, atat cat am vazut eu, dar si alambicate in stilul propriu si usor incleiate.

E interesant totusi de vazut unde se va ajunge, caci conflictul OTV-CNA pare unul de tip “care pe care”. Mai ales ca aseara se vorbea de vile, spagi, amante, camere ascunse, casete cu inregistrari, averi nejustificate si alte alea, la adresa reprezentantilor statului.

Dar pana una alta emisiunea merge, audientele sar din grafic, Diaconescu ne arata ca se descurca si singur, Mircea Badea isi roade unghiile, fanii ameninta ca renunta la cablu daca televiziunea poporului se inchide din nou iar gospodinele nu mai pun muraturi, fiind in continuare obosite toata ziua…

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu