joi, 24 iulie 2008

Elodia traieste

Sponsori:


Ma simt obligat sa scriu acest post pentru ca multi dintre cei cu care mai stau de vorba nu prea stiu nici cine e Magda, nici Tolea. Mi se par scapari impardonabile… Cum? Nu stiti cine sunt Magda si Tolea Ciumac??? Hm…

Cine nu prea stie ce e cu cele doua personaje, nu prea este la curent, inseamna, nici cu faptul ca Elodia traieste. Da, aceasta este ultima dezvaluire a Magdei (sotia inca a lui Tolea), noul VIP al tarii, cea care timp de aproape doua luni face fata cu brio tuturor gospodinelor care o doresc “ingropata in smoala”.

Un alt aspect vreau insa sa subliniez. Ala in care CNA-ul a dat OTV-ului, caci despre el e vorba, o somatie de zile mari, insotita de amenzi pe masura, pentru incalcari de norme and stuff. Legate tocmai de emisiunile cu Magda si Tolea. Consiliul invoca grave abateri deontologice, Dan Diaconescu blameaza gelozia autoritatii fata de audientele sale record (care chiar sunt record).

Acum ce sa zic? Am argumente pro si contra deciziilor CNA. Dar parca alea contra ar fi ceva mai sanatoase. Pai de ce? Nu pentru ca nivelul tehnic si profesional al televiziunii de apartament din Magheru ar fi unul stralucit, nici calitatea programelor. Dimpotriva. Nici pentru ca maaaare parte din tarisoara asta (suculenta in felul ei) are muuulti telespectatori care se regasesc in productia OTV-ului. Nici macar pentru ca CNA-ul pare uneori depasit de “libertinajul” televizistic in general. Ci pentru ca efectiv nu ai ce sa vezi la televizor.

Aseara zapp-am. Filme indoielnice, pe care nici nu am apucat sa le vad de la inceput. Cateva stiri, cateva emisiuni, Oana Zavoranu se uita impreuna cu o domnisoara printr-un perete de hartie la umbra unor… baietasi, ceva muzica si ceva sport. Cam asta e oferta seara de seara, cu mici exceptii bineinteles.

In conditiile astea, eu sunt de vina ca se uita un sfert de tara la OTV? Dane, tine-o tot asa! Dar macar pune proba de dans – eliminatorie pentru toti cei care intra in direct. Macar stim o treaba:)

Si pentru ca tot veni vorba, in continuare… ta-daaaam: bona dansatoare!! Daca nu are prea multe de spus, “doamna bona” poate macar sa danseze.

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu