duminică, 17 mai 2009

Reclama horror pentru alegerile europarlamentare - video

Sponsori:

Alegerile europarlamentare bat la usa. Mai e putin pana in 7 iunie cand iar trebuie sa mergem la vot. "Trebuie" e un fel de-a spune, pentru ca foarte multa lume o sa-si bage picioarele in ele de alegeri, cat or fi ele de europarlamentare. Adica abia daca se duc oamenii la alea parlamentare, prezidentiale si ce-or mai fi, apai la astea europene. Lumea isi cam baga picioarele pana la genunchi in Uniunea Europeana, nu numai la noi, ci in toata Europa.

Tocmai de-aia, mai marii europeni s-au gandit sa ne atace cu armele noastre. Au lansat o campanie atat pe televiziuni cat mai ales pe internet, pentru a ne convinge sa mergem la vot. Sub sloganul "there's always time to vote" (e mereu timp pentru vot) au fost lansate mai multe reclame pe aceasta tema. Una dintre ele e cat se poate de haioasa si originala. Doar ca e cam horror si nu in spiritul european.Mie mi-e sa nu sperie electoratul si mai tare, decat sa-l convinga sa voteze, haha. Te-a convins? Nici pe mine, dar macar m-am ras :))

Sunt 3 clipuri in total. Alte doua mai poti vedea AICI si AICI. Campania deci e cat se poate de serioasa, chiar daca usor tampitica... Scopul evident ca si-l atinge, iat-o ajunsa si pe Anti-Plicti, de exemplu. Dar eu mai trag o concluzie, dupa felul in care e construita: se vedea treaba ca sunt multi cretini si in Uniunea Europeana :))


Vezi si:
- Oops!! Elena Basescu a inceput campania cu o... crima
- Coalitia PD-L - PSD, o coalitie puternica si rezistenta - poza funny
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Teo spunea...

Imi plac reclamele, chiar si cea horor. Sper sa isi atinga scopul si sa miste europenii catre sectiile de votare.

Ciprian spunea...

da sunt inedite. ce chestie. eu nu pot spune ca ma dau in vant dupa ele, ca am asteptarile mele de la ue. dar de atras mi-au atras clar atentia. ceea ce asta era si ideea :)

queensoft spunea...

Reclama nu cred ca si-a facut efectul.
Prezenta la vot, per total Europa, a fost de 43%.

In stinga, defalcat pe tari: http://www.wahlen2009-ergebnisse.eu/ro/index_ro.html

Trimiteți un comentariu