duminică, 17 mai 2009

Reclama horror pentru alegerile europarlamentare - video

Sponsori:

Alegerile europarlamentare bat la usa. Mai e putin pana in 7 iunie cand iar trebuie sa mergem la vot. "Trebuie" e un fel de-a spune, pentru ca foarte multa lume o sa-si bage picioarele in ele de alegeri, cat or fi ele de europarlamentare. Adica abia daca se duc oamenii la alea parlamentare, prezidentiale si ce-or mai fi, apai la astea europene. Lumea isi cam baga picioarele pana la genunchi in Uniunea Europeana, nu numai la noi, ci in toata Europa.

Tocmai de-aia, mai marii europeni s-au gandit sa ne atace cu armele noastre. Au lansat o campanie atat pe televiziuni cat mai ales pe internet, pentru a ne convinge sa mergem la vot. Sub sloganul "there's always time to vote" (e mereu timp pentru vot) au fost lansate mai multe reclame pe aceasta tema. Una dintre ele e cat se poate de haioasa si originala. Doar ca e cam horror si nu in spiritul european.



Mie mi-e sa nu sperie electoratul si mai tare, decat sa-l convinga sa voteze, haha. Te-a convins? Nici pe mine, dar macar m-am ras :))

Sunt 3 clipuri in total. Alte doua mai poti vedea AICI si AICI. Campania deci e cat se poate de serioasa, chiar daca usor tampitica... Scopul evident ca si-l atinge, iat-o ajunsa si pe Anti-Plicti, de exemplu. Dar eu mai trag o concluzie, dupa felul in care e construita: se vedea treaba ca sunt multi cretini si in Uniunea Europeana :))


Vezi si:
- Oops!! Elena Basescu a inceput campania cu o... crima
- Coalitia PD-L - PSD, o coalitie puternica si rezistenta - poza funny
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Teo spunea...

Imi plac reclamele, chiar si cea horor. Sper sa isi atinga scopul si sa miste europenii catre sectiile de votare.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da sunt inedite. ce chestie. eu nu pot spune ca ma dau in vant dupa ele, ca am asteptarile mele de la ue. dar de atras mi-au atras clar atentia. ceea ce asta era si ideea :)

queensoft spunea...

Reclama nu cred ca si-a facut efectul.
Prezenta la vot, per total Europa, a fost de 43%.

In stinga, defalcat pe tari: http://www.wahlen2009-ergebnisse.eu/ro/index_ro.html

Trimiteți un comentariu