miercuri, 29 aprilie 2009

E nasoala cu gripa porcina - poze

Sponsori:

(Articolul si pozele nu sunt funny) Dupa ce ne-am pricopsit cu criza financiara, care ne macina incet dar sigur nervii si locurile de munca, mai da peste noi (omenirea) o alta belea. Gripa porcina. Vad ca se intinde incet-incet dincolo de locul in care a aparut, Mexic-SUA, chiar daca acolo, mai ales in Mexic, situatia are accente dramatice.

In Mexic deci, peste 150 de morti sunt suspectate a avea originea in virusul asta. Acum a mai murit unul in State, probabil tot din aceeasi cauza. Cum spuneam, faza nasoala e ca o serie de cazuri incep sa fie suspectate in alte parti ale lumii, precum Europa sau Asia. Avand in vedere alte experiente anterioare (gripa aviara sau criza), anticipez ca va ajunge tot mai aproape si de noi...

Ok. Totusi in Romania, zice-se, nu sunt inca motive de panica. S-au luat si niste masuri dar mai mult de ochii lumii. Adevarul e ca nici nu sunt prea multe de facut. Virusul e destul de pervers, inteleg, se transmite prin aer de la om la om, adica prin respiratie, stranut... N-o mai lungim acum. Inca nu e nici epidemie, nici pandemie nici la noi, nici nicaieri...

Daca vrei sa stii totusi ce este gripa porcina, vezi AICI, iar daca te intereseaza cam ce e de facut ca sa te feresti cat mai mult de boala, vezi AICI. La capitolul asta iti spun totusi ca igiena personala e vitala, mai ales spalatul pe maini. Cele 12 poze sunt din Mexic. De-acolo a pornit virusul iar situatia e destul de nasoala, dupa cum vezi...Vezi si:
- Senzationa!! Avem un ministru care-si face treaba
- Sforaitul. O problema rezolvabila si in Romania
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Liber pe net spunea...

Omoram toti porcii din Romania, ar fi de bun augur poate mai scapam si noi de sefi.

Ciprian spunea...

haha. cam crud. poate ii si gadilim intai :)

eSorin spunea...

oare gripa piscicola cand vom avea?nu fac gripa pestii ca stau atat de mult timp in apa?

Anonim spunea...

O sa vin sa te vad, imi doresc sa te ating, sa-ti simt fiecare vibratie, Vreau sa te am si ai sa fi sclavul meu. O sa arzi in calduri, o sa te tavalesc tot patul si o sa te fac sa transpiri. O sa te am si promit, ca 10 zile nu iesi din casa. Ai sa fi al meu si ai sa ma simti in fiecare particica a trupului tau. Nu te speria sunt EU! GRIPA PORCINA. La ce te gandeai ?

Trimiteți un comentariu