luni, 16 martie 2009

Senzational!! Avem un ministru care-si face treaba!!

Sponsori:

Am criticat guvernul Boc si pe seful lui din toate directiile. Pai daca s-a facut remarcat prin toate gafele posibile, era mai greu sa scape neobservat. Ca sa vezi totusi ca nu am nimic cu noua conducere, uite ca am si cuvinte de lauda.

Sunt impresionat de ministrul Sanatatii, Ion Bazac. Face ce face si reuseste sa atraga atentia in mod pozitiv. Ieri a avut o conferinta de presa in care a prezentat o chestie care mi se pare cel putin interesanta si binevenita. A lansat o aplicatie online, prin care medicii vor putea sa-si ia o serie de adeverinte de care au nevoie, de pe internet.

Adica cu criza suflandu-i in ceafa, cu criticile presei care nu inceteaza, Bazac asta care a fost seful companiei ce aduce Ferrari in Romania, uite ca nu o freaca. Poate nu mai tii minte, dar a mai facut o chestie interesanta imediat dupa ce a preluat functia. Chiar atunci a aparut scandalul cu pacientul ala mort la Slatina dupa ce a fost plimbat prin spitale. Bazac s-a dus acolo si a impartit sanctiuni in stanga si-n dreapta. Pentru asta, pentru cealalta si pentru ca isi face treaba corespunzator, ministrul Sanatatii are respectul meu de moment!!


Vezi si:
- Titus Corlatean. Exista onoare in politica
- Coalitia PD-L - PSD, o coalitie "puternica si rezistenta"
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Sa speram ca-i tine naravul ;)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

asta pare destul de serios si la locul lui. iar de bani o fi dat, daca a fost seful ferrari. de fapt s-a orientat, ca a venit criza, nu mai cumpara nici naiba masinile alea asa ca... sa speram ;)

Trimiteți un comentariu