vineri, 16 ianuarie 2009

Titus Corlatean. Exista onoare in politica!!

Sponsori:

Din noianul de stiri cu crize, scandaluri, rasturnari de situatie, suturi la geoale, manelisti, homosexuali si plagiatori, un eveniment rarisim mi-a atras in mod deosebit atentia. Titus Corlatean a demisionat dintr-o functie smechera pe care o avea in PSD. Era secretar general al partidului, adica scula mare. Daca mi-aduc bine aminte, cand a fost ales, i-a suflat, la mustata, postul lui Miron Mitrea, alta scula, si le-a dat peste nas baronilor care l-ar fi vrut pe cel din urma inscaunat.

Situatia de acum sta in felul urmator: in decembrie, PSD-ul si-a ales oamenii pe care urma sa-i faca ministri. Corlatean a candidat cu actualul ministru, Cristian Diaconescu, pentru sefia Externelor, pe care a pierdut-o. Se pare ca nu i-a picat prea bine aspectul si a decis sa plece. Zice-se ca imediat de atunci n-a mai participat la sedintele partidului.

"Nu m-ati vrut, la revedere", pare sa fi spus tanarul politician. Il vad ca pe un tip de bun simt si deci il suspectez ca a luat decizia in foarte mare parte din ratiuni de onoare. Bine, cu aceasta floare n-o sa se faca primavara in politichia romaneasca. Totusi, pe chestia asta, Tituse, ai respectul meu maxim!!
The image “http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/48.gif” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/48.gif” cannot be displayed, because it contains errors.The image “http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/48.gif” cannot be displayed, because it contains errors.

Aboneaza-te la RSS - full
Adauga Anti-Plicti la Favorite


Vezi si:
- Traian Ungureanu se arunca de pe bloc. Virtual...
- Axiomele noii generatii
.

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu