joi, 12 martie 2009

Sforaitul. O problema rezolvabila si in Romania

Sponsori:

Cica 40 la suta din adulti sforaie. Pare si este o problema haioasa, dar sforaitul poate cauza probleme serioase mai ales cuplurilor. Multi dorm in camere separate din aceasta cauza. Am cunoscut si eu persoane care sforaie, iar unele gagici m-au acuzat si pe mine de aceasta meteahna. Haha, rautacioase!!! Intre timp am mai slabit si s-a mai reglat problema.

Nu, acum serios. Chiar este o problema. Stiu ca si lui Richard Gere i se intampla, tin minte ca am citit undeva despre asta. Problema s-ar putea rezolva mai usor, acum, dupa ce saptamana asta a aparut in farmacii un produs care elimina sau reduce sforaitul.

Este vorba de plasturii antisforait. I-am vazut si eu cu ochii mei in farmacii si a si scris in unele ziare despre treaba asta. Concret, plasturii astia se aplica pe nas si te ajuta sa respiri mai bine. Chiar cu 30% mai bine. Nu contin medicamente, nimic, iar efectul este pur si simplu mecanic. Adica iti largesc narile.

Ar fi mai multe de povestit pe tema asta. Gasesti mai multe AICI. Ar mai fi totusi de spus cate ceva despre pret. Exista doua variante de astfel de plasturi pe piata. o cutie cu 10 plasturi costa 31,4 lei iar una cu 30 de plasturi 62,8 lei. Costa ceva, e adevarat iar specialistii spun ca trebuie purtati minimum 6 nopti consecutiv pentru ca organismul sa se obisnuiasca cu noua respiratie.

Postul asta este, evident, pentru cei care au probleme in acest sens. Daca va ajuta cu ceva, sa-mi dai si mie o bere. Chiar si virtuala :)

Later edit: grija mare ca am vazut in farmacii produsul si e destul de scump. De genul 7,5 RON un plasture??


Vezi si:
- Origami. Cadoul original - video
- Ce-i lipsea omului - patul vertical
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu