duminică, 14 decembrie 2008

Origami. Cadoul original de Craciun - video

Sponsori:

Se apropie sarbatorile si Craciunul. Se mananca bine dar se fac si cadouri. Si ce cadou poate fi mai interesant decat unul original si facut de manutele tale. In continuare o idee in acest sens, un origami mic si dragut, sub forma unui trandafir. Cu florile mergi la sigur, asa ca nu mai sta pe ganduri. Da-l pe spate cel sau cea care o primeste.
Cat despre origami... Eu unul dintotdeauna am fost fascinat de treaba asta. Cu totii am facut avioane cand eram mai prichindei. Bine, unii mai facem si acum. A, si broaste. Avioane si broaste de hartie am facut cu totii. Dar de-acolo pana la a face adevarate opere de arta dintr-o simpla bucata de hartie e cale lunga. Japonezii sunt maestri in asa ceva si fac ce nici cu gandul nu gandesti. Caci tehnica asta vine intr-adevar din Japonia.

Ar fi multe de spus despre origami, despre diferitele stiluri de a impaturi hartia. Despre cum iubesc japonezii asimetria dar s-au impacat foarte bine si cu simetricele origami. Ma rog, toate astea le spune mai bine Wikipedia AICI. Cat despre cum sa faci un trandafir origami - iata video-clipul mai jos. Spor la treaba sau macar vizionare placuta.





Ti-a placut? Aboneaza-te la RSS - full
Click aici si adauga Anti-Plicti la Favorite


Vezi si:
- Cum sa desenezi ceva imposibil
- Cum sa faci o femeie fericita
- Imagini haioase - cum fac japonezii poze
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu