sâmbătă, 14 februarie 2009

Ioan Becali - cu microfonul in capul lui Terzian - video

Sponsori:

"Ca te dai atat de destept ca te c**i pe tine de destept ce esti", "Esti un prost ce n-am vazut de cand sunt!!" Ioan Giovanni Becali loveste din nou. With style. Cuvintele dintre ghilimelele de mai sus sunt ale lui, rostite in direct, frumos, sa auda toata lumea, la o emisiune de televiziune. Adrisantul - un ziarist, cum altfel, Emanuel Terzian pe numele lui.

Deci pe cuvant, mi s-au terminat tastele la calculator de cate tampenii se mai intampla in tarisoara asta. Asta de acum e de top. Ce sa mai limbaj diplomatic, etichete, scobitori si caviar din import. Injura-l, vere, ca la usa cortului sa auda everybody ce caramizi ai in cap si da-i cu microfonul in freza. Pai ce face, ma, ziaristul? Te ia la intrebari? Are un tupeu jegos, claaaar. Pai tu de-aia te-ai dus acolo? Sa te ia prostul ala la intrebari??

Domnule Becali, tara are nevoie de oameni ca dumneavoastra. Suntem mandri de felul in care va rezolvati problemele si nu lasati jos flamura familiei. Daca varul dumneavoastra Gigi Becali e un pic falit si nu-i prea mai arde sa alerge ziaristii prin studiouri, dumneavoastra inca rezistati, si rezistati bine. Toti oamenii de bine din tara asta, cati au mai ramas, sunt alaturi de dumneavoastra pentru modul exemplar in care puneti la punct naparcile astea de ziaristi (era sa le zic hahalere).



Eu zic ca prostanacul ala de Terzian a scapat ieftin. Data viitoare va rog sa veniti cu un microfon mai sanatos de acasa sau sa aduceti, dom-le, o statuie din bronz ceva, ca asta micu ati vazut ca inca mai misca. Si e in stare sa va ia din nou la intrebari. Io-i stiu pe ziaristii astia... sunt curiooooosi, mama, mama! Si put, domnu' Becali. Bine i-ati zis AICI lu' Cartianu la Nasu, la B1 TV. Put ceva de speriat, ca astia muncesc, mama lor a dreaq. Muncesc de dimineata pana seara, sunt saraci si mai si put... Io va-nteleg, sa stiti, asa ceva nu se mai poate...

The image “http://www.forumsextreme.com/images/sAng_banghead2.gif” cannot be displayed, because it contains errors.

Vezi si:
- Senzational!! In tomberon cu Dan Diaconescu - video
- Marinescu, apa in mecla lui Constantineasca - video
- Adrian Despot si ziarista tuta - video
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Lavinia Ștefan-Filip spunea...

Fac pariu cu tine pe ce vrei tu ca e abia inceputul! O sa vedem si chestii mai dure decit astea - doua injurii si o lavaliera-n cap"! Stii cine a dat, de fapt, startul? Eroul National Tolea Ciumac, de mina cu toti cei care l-au laudat ca "maaama, ce i-a facut lu' Diaconescu, frateee! super-tareee!!!" Nu i-a dus mintea atunci ca se va gasi cite un Tolea pentru fiecare dintre ei! E, sa mai zica "super-tare" si cind o sa-si ia un pumn in nas, ca s-a enervat un dobitoc in direct! Stii cum e vorba aia: "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!"
so simple, so true :)

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

da. goana dupa rating naste monstri. deci abia astept sa se mai intample, poate se invata minte sa nu mai cheme toti oligofrenii sociali prin platouri.

Trimiteți un comentariu