vineri, 5 decembrie 2008

Adrian Despot si ziarista tuta

Sponsori:

Aflata intr-un moment nu foarte fericit al carierei ei, o tanara jurnalista, angajata a unui post muzical de televiziune, ii ia un interviu nu foarte inspirat lui Adrian Despot. Care nici el nu e cel mai rabdator om din lume... cand mai e si frecat la icre, rezultatul e previzibil.

Deci care e miscarea de fapt? Pai reporterita asta a reusit sa-l scoata din sarite pe Adi, care n-a stat mult pe ganduri si i-a spus vreo doua din prima. Inclusiv o injuratura de zile mari.

Despot tocmai ii enumerase domnisoarei artistii care au participat la evenimentul unde erau prezenti: "A participat Andrei, castigatorul Megastar din sezonul trecut. Acum canta Parazitii si dupa ei vom canta noi, Vita de Vie." După care ce credeti ca-l intreba aceasta Catalina Radu Tanase a televiziunilor muzicale? "Câte trupe sunteţi sau câţi artişti sunteţi, în seara asta? Câţi cântaţi pe scenă?"

Varza biata fata. Bine era si un pic dizzy, cum chiar ea recunoaste... Oricum ii prevad un viitor stralucit. Sunt sigur ca zice de bine in horoscopul ei. Lasa fata ca nici Elena Udrea n-a stiut cine e presedintele Norvegiei si uite unde a ajuns... Nu baga in seama toti carcotasii! Si ce mama naibii, nu toti avem capacitate de sinteza :)))))



(multam A.)

Vezi si:
- Marinescu, apa in mecla lu' Constantineasca
- Poezie haioasa: angajatul model
- Libertatea de expresie in China

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu