vineri, 5 decembrie 2008

Alexandra Avram. Ea il supara pe Adi Despot

Sponsori:

Ca sa fie treaba oabla, trebuie sa terminam povestea, ca am mai aflat niste detalii. Deci pe vj-ita o cheama Alexandra Avram si este angajata a televiziunii Music Channel. Sefii ei cica ar fi convocat o sedinta iar domnisoara reporterita s-a ales cu o sanctiune temporara. "Pentru modul neprofesionist in care i-a luat interviu lui Despot." Adica a fost retrasa de pe post si i s-a umblat si la salariu.

Acum, se zice ca fata ar fi scapat totusi destul de usor, mai ales ca n-ar fi la prima abatere. Giovanni Francesco este seful cel mare al Music Channel si in acelasi timp iubitul Ioanei Basescu, fiica, cea mare si ea, a presedintelui. Francesco spune ca nu s-a grabit sa ia o decizie definitiva in cazul de fata, pana nu afla exact ce s-a intamplat.

Gurile rele spun ca bossul televiziunii a fost bland cu domnisoara Avram, fapt care ar alimenta zvonurile ca intre ei e o relatie mai mult decat profesionala. Iar relatia asta nu le prea convine restului angajatilor, cu care domnisoara reporter s-a pus rau. De-aia ar fi si aparut pe net imaginile respective, care clar trebuiau scoase la montaj si n-aveau ce sa caute nici pe post si nicaieri.


Fata este model. Are si dimensiuni de top model, 87, 62, 92, la 1,76 m. inaltime. A concurat in 2006 la Miss Romania.

Eu raman la impresia ca isprava ei are si avantaje. Uite, cu ocazia asta am aflat si de existenta postului astuia, Music Channel, despre domnul Francesco si chiar si despre fata asta, Alexandra Avram. In loc sa continue s-o muiasca, pardon de expresie, mai bine ar pune mana si ar exploata nisa asta favorabila si si-ar scoate postul in fata. Ca daca mai auzim odata de ei, tot in circumstante de-astea... pot sa puna lacatul pe usi si camere. Fata insa va deveni celebra. Trust me:)

Vezi si:
- Adi Despot si ziarista tuta

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu