joi, 18 decembrie 2008

Brazi de Craciun. Ciudati, haiosi, inutili - poze

Sponsori:

V-ati saturat de eternii brazi clasici de Craciun, verzi si mirosind a cetina? Nici eu. Totusi altii se pare ca s-au saturat si au inventat tot felul de alternative ale bradului traditional. Nimic de zic, ca initiativele lor sunt cat se poate de originale si placute ochiului. Sa vedeti numai ce le-a dat prin cap. Brad din carti sau din sticle goale de bere. Brad din lemn sau placaj. Bradul electronic sau bradul din scara de-aia pe care te urci in pom. Pentru inceput - bradul ascutitoare, facut din resturile unui creion colorat.

Urmatoul pe lista e bradul din placaj. Designerul lui se da mare ca inventia lui e cu 80% mai prietenoasa cu mediul decat brazii traditionali. Pai cum? Nu e tot din lemn? Ma rog...

Avem apoi bradutul din leduri, inspirat din jocurile pe calculator. Aici e o versiune din Pac Man, in care figurinele facute din led-uri se alearga una pe alta. Ca sa se manance, ce credeati. Nu le intereseaza ca e Craciunul.

Bradul din carti. E inventia unei biblioteci din orasul Aalborg, Danemarca. Interesanta idee de a-ti atrage clientii, tocmai cu obiectul muncii tale.

Ramanem tot la carti, ca tot nu le citeste nici naiba. Macar sa aiba o utilitate mai practica.

Bradul de mai jos evoca o traditie de prin secolul 12 din Europa Centrala. Aceea de a atarna bradul de tavan, cu susul in jos. Si in cazul nostru, punerea bradului invers iti asugura mai mult spatiu la baza lui, chiar si pentru mai multe cadouri. Daca as sti ca-mi aduce Mos Craciun mai multe cadouri, si eu as pune bradul invers. Ceea ce nu va fi cazul...

Un brad cat se poate de origina, facut din sticle goale de bere. S-a baut ceva in casa aia...

In urmatoarele doua imagini avem un dispozitiv care proiecteaza pur si simplu imaginea unui brad pe un perete. Adica in cazul asta nici nu mai avem un brad fizic... Ce sa zic, decat nimic e bun si asta...

Astuia de mai jos i se spune bradul modern. Adica o urma palida a bradului clasic. Na, acum... viitorul suna bine, nu?

Asta de mai jos e bradul tocilarilor. E facut dintr-o serie de led-uri, un ventilator de calculator care se invarte si creeaza imaginea unul brad. S-a oprit ventilatorul, la revedere brad frumos.

Despre bradul de mai jos nici n-ar fi prea multe de spus. E un brad facut dintr-o scara. De fapt e doar o scara impodobita cu becuri, beteala si tot tacamul. Intentia si impresia conteaza.

Despre bradul de jos, daca nu va spuneam eu ca e brad, nici n-ati fi stiut. E bradul din lemn, facut din bucati individuale care se invart separat. Are gauri pentru lumanari iar impresia artistica e de rustic. Bun si el, la nevoie.

Bradul origami. Micut, dragut, ninge peste tine. E bun si el la nevoie. Chiar ar face impresie in orice birou in care ar fi pus, sau mai stiu eu unde.

Bradul de neoane. Are 3 metri si a fost creat pentru Circul din Oxford.


Ti-a placut? Aboeaza-te la RSS - full
Click aici! Adauga Anti-Plicti la Favorite


Pe Anti-Plicti, citeste si:
- Origami. Cadoul perfect si original de Craciun
- Antrenament pentru Craciun

Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

e super dar scrieti ji voi cum le faceti k sa afle ji alti nu numai voi tocilari

Trimiteți un comentariu