miercuri, 10 decembrie 2008

Antrenament pentru Craciun

Sponsori:

Reporterii nostri, aflati la fata locului, ne-au transmis urmatoarea stire in exclusivitate. La Stockhom, in Suedia, au inceput antrenamentele Mosilor Craciuni pentru marea sarbatoare care se apropie. 10 aspiranti la postul de ajutor de Mos Craciun, impreuna cu insusi Mos Craciun au participat la un team-building, organizat de Sindicatul Copiilor Cuminti.

Cursantii au avut de trecut mai multe probe, intre care urcatul pe balcon, alunecatul pe cos, echilibrul pe sanie, dresura de reni si exercitii de dictie cu fraza "Ho-ho-ho". Am obtinut si o fotografie de la una dintre probe, pe care v-o prezentam in exclusivitate.

PS: Ma adresez pe aceasta cale prietenilor, cunoscutilor si nu numai. Va informez ca, incepand de astazi sunt dispus sa primesc cadourile de Craciun pentru a evita aglomeratia din ultimul moment. Accept bani in numerar sau cec-uri, bijuterii, parfumuri fine, haine de marca si chiar autoturisme sau apartamente. Craciun Fericit! Va multumesc pentru intelegere. Sarbatori Fericite!!


Abonare RSS - full
Adauga Anti-Plicti la Favorite


Vezi si:
- Dilema zilei: copil sau caine
- Michael Jackson a trecut pe aici
- Desenele animate ale lui Disney seamana intre ele

Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu