miercuri, 8 septembrie 2010

Forme de sapun sa te doara mintea - poze

Sponsori:

Ma uit ca prostul la sapunurile astea si ma intreb: la ce folosesc? Sa mor daca stiu motivele pentru ca a fost facut, de exemplu, sapunul in forma de scaun.... sau de banana... sau de bacon... sau toate de jos... Singura explicatie ar fi ca sa le faci cadou... Dar te gandesti cat de mult te-ai chinui sa te speli cu un sapun in forma de lego? Ca zgarie, al naibii... Ai vreo explicatie?


















PS: noroc ca nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu cand nu se prea gasea sapun (decat Cheia, de rufe) ca as fi murit instantaneu sa vad ce fac astia cu sapunul, lol.

Vezi si:
- Bijuterii din capace de sticle?? - poze
- Sculptura in mina de creion?? WTF?? - poze
.
Twitter
Facebook

9 Pareri. Comenteaza:

Je`Copila spunea...

de unde ai atata imaginatie?? si cat de mult sa iti placa sa stai pe net!!!k eu sincer in ultimul timp deschid calcul k sa verefic anti`plicti si mailul... si am si eu o rugaminte.. pozutele de vineri pot fi mai dese?? adica luni, miercuri si vineri?? macar?? alea imi plac cel mai mult pt ca imi aduce aminte k vine weekendul :D

Anonim spunea...

oo lasă-mă ! că eu am muscat odată dintr-un săpun că am crezut că-i ciocolată... dar a doua zi am mai găsit o muscatura pe săpun :P

Mihnea Balici spunea...

ar fi normal forme de prajitura, inghetata, fructe etc., dar... scaun??? What's the problem with it? :)

Judy (Erzsébet Iudith Fat) spunea...

Mai eu ma gandesc ca scaunul este facut special pentru cei care uita sa se spele pe la dosuri....oare gresesc??? :-)) Dar oare sotul meu care e maaaare de cate sapunuri tip frunza(prima poza)ar avea nevoie????

adizzy spunea...

cu ala in forma de mouse, lamaie sau gmail m-as slapa pe maine..dar ala in forma de frunze par atat de fragile si de delicate...nice totusi ce poti face din sapun..

Cipri spunea...

mai mare dragul să te speli :))

Ana spunea...

Prajiturelele alea arata prea savuroase...nu e bine sa faca asa ceva din sapun:))...daca as avea vreo 6 ani ar fi pericol.
Este arta pura,draga.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ je copila - pai cu blogul nu ma mai pot opri acum. sunt pe un drum fara intoarcere (deocamdata:) cata vreme iti place ce vezi, e bine :D si mie imi place ce fac :)

@ florinbuda - au, au! spalatul a devenit banal si supraevaluat, lol. au trecut astia la nivelul urmator :)

@ mihnea - da, pai e un fel de scaun electric pentru bacterii, lol.

@ judy - lol. se spala cu una si gata. c-or fi si scumpe, iti dai seama :)

@ adizzy - da, chiar mi-ai dat o idee. eu dac-as avea asa sapun nu m-as mai spala in veci :) l-as pastra :)

@ cipri - ar trebui sa fii patron la fabrica de sapunuri de-astea ca sa nu-ti para rau ca se duc :)

@ anita - da, de fapt, asa e, arta :) eu cred ca sunt capcane puse de extraterestri. intai ne testeaza cu sapunul si apoi trec la nivelul urmator :)

Cipri spunea...

Mă gândeam și la un săpun care să murdărească. Încă n-a fost inventat, nu?

Trimiteți un comentariu