miercuri, 22 septembrie 2010

Ce se mai joaca in lume? Tenis cu capul :) - video

Sponsori:

Si eu care credeam ca nu mai sunt sporturi de inventat... M-am inselat. Au scos astia un nou sport... extrem, extrem de interesant, din punctul meu de vedere. Tenis cu capul. Da, tenis cu capul. Uitandu-te la el, pare foarte atractiv, dinamic si spectaculos. Chiar e un sport simpatic insa mie unuia mi-ar fi foarte greu sa-l joc. Nu ca n-as fi tare de cap (sunt, slava domnului, lol) insa am senzatia ca ai nevoie de o mobilitate maxima si muschi ai gatului. Pana sa incerci asa ceva, uite jos ce clip frumos.



Vezi si:
- Victor Hanescu a devenit viral - video
- Incredibil!! Roger Federer are o precizie fantastica - video
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Dili spunea...

crazy.... :-))

VictorCh spunea...

1. Spectaculos! (SI obositor!)
2. Inainte de vizionarea clipului ma mirasem: toata copilaria si tineretea mea vazusem jucandu-se - prin parcari mai libere, pe strazi mai necirculate, pe maidane etc (ba pana si pe terenuri "regulamentare" de tenis) - "tenis cu piciorul", si vazusem SI varianta "cu capul". (Dumneata nu precizasesi ca este vorba despre tenis DE MASA jucat cu capul.)
3. "Sanatoase" mese au construit "aia": nu se "dejghina" nici cand se pravalesc matahalele pe ele cu toata greutatea venind "in viteza"...
4. Ce agilitate au unii... (Pe mine ma dor si capul, si ceafa, si spatele, si salele numai fiindca M-AM UITAT "concentrat" la clip! Imi inchipui LOR cum li s-or fi simtind SI gambele, si coapsele, ba si fesierii si abdominalii...)
5. Misto "dispozitivele de aplaudat"!

VictorCh spunea...

P.S. De la min 1:40 la 2:10 (si mai apare scurt si ulterior) - v-ati uitat la VARSTA jucatorului?

Trimiteți un comentariu