luni, 30 august 2010

O cursa de infarct :) - video

Sponsori:

Mergi si tu cu avionul, filmezi superbitatile care sunt in jurul tau, cand deodata constati ca pilotul avionului lesina... sau adoarme... sau face infarct. Sau dracu' stie ce face, oricum ii cade capul intr-o parte. Ce urmeaza? Prabusirea sigura :) Ce faci? Urli ca dementul. Care e singura speranta? Ca pilotul sa glumeasca :)



Eu, sa mi se intample asa ceva, as fi facut sigur infarct :) Cand mergi cu bicicleta, masina sau trenul tot mai ai o sansa, insa atunci cand esti in aer se cam termina.

O faza haioasa care mi s-a intamplat recent. Mergeam vara asta cu un microbuz care, dupa vreo 10 kilometri in timpul cursei, s-a defectat. Cand l-am intrebat pe sofer ce s-a intamplat ne-a zis asa: sa ziceti merci ca nu ati fost in avion. Cu o defectiune ca asta v-ati fi prabusit sigur :) N-am mai zis niciunul nimic :)

Vezi si:
- Bietul baiat... Si eu as fi murit - video
- Nu mi-e frica de bau-bau - video
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

marcremih spunea...

=)) e o gluma prea sadica.Pilotul sigur si-a luat bataie dupa zbor.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haha. cred ca i-a parut rau ca s-a mai trezit :))

VictorCh spunea...

A propos de microbuz: o (una) defectiune din-cand-in-cand (rar) este de inteles: orice functioneaza se defecteaza, si nu totdeauna controlul preventiv (ITP-ul) depisteaza defectiunile pe cale sa se produca, dar devin cu totul deranjante cand se repeta des (sau - vorba soferului - cand esti in avion).

Marcremih: ...sau a primit de baut pt ca TOTUSI nu s-a intamplat "pe bune" (interpretarea celor petrecute depinde mult de perspectiva din care le iei in considerare).

Trimiteți un comentariu