joi, 5 august 2010

Multumiri celor 300 + RSS readeri!!!

Sponsori:

Nu am scris niciodata pentru si despre cititorii din RSS. Acesti anonimi care sunt si ei cititori de Anti-Plicti doar ca de pe o alta platforma, mai simplificata dar la fel de eficienta. Salutari asadar tuturor RSS-istilor dar si celor care citesc blogul pe mail. Care zilele astea primii au depasit cifra de 300...

Intr-o zi mi-a scris cineva pe celalalt cont de gmail (nu anti.plicti) si m-am intrebat vreo jumatate de ora de unde are adresa respectiva. M-am gandit chiar ca i-a dat-o Basescu si serviciile lui secrete, numai la varianta corecta nu. Intr-un tarziu m-a lovit ca omul mi-a scris prin serviciul RSS de la Feedburner. De atunci au mai venit mailuri pe filiera aia. Mi se pare ca cu unele persoane chiar am devenit un fel de prieten. Multumesc oricum tuturor!!

Apropos, stie cineva de ce oscileaza atat de mult numarul cititorilor RSS aratat de Feedburner?? Uneori scad cu zecile, pentru a reveni peste cateva zile si mai multi decat erau??

Vreau sa mai remarc un fenomen, legat cam de acelasi subiect, daca tot suntem la capitolul asta. Si anume ca in perioada verii traficul a scazut usor pe net in toata tara. Lumea e plecata prin concedii sau poate e anesteziata de caldura. Am mai vorbit cu oameni care mi-au spus acelasi lucru legat de scadere.

Cu toate astea, asa cum mi-a atras atentia un prieten al Anti-Plicti (si spre surpriza mea placuta, sa zic) blogul de fatza este al doilea de pe platforma Blogspot din tara, conform trafic.ro. Primul este gospodini.blogspot.com (locul 4 la bloguri), urmat, iata, de Anti-Plicti (in prezent locul 27).

Multumesc inca odata tuturor celor care vizitati si cititi Anti-Plicti. Va asigur ca ce-i mai bun abia acum urmeaza :) Cu trecerea pe domeniu propriu... inca mai lucram la aspectul asta. Dar pana la jumatatea lui august ii dam drumul :)

Vezi si:
- Cum am ajuns aici + multumiri
- Ati votat: Anti-Plicti, un blog de aproape nota 9
.
Twitter
Facebook

9 Pareri. Comenteaza:

Anonim spunea...

Felicitari! Noi suntem pe aici... :)

Zenna spunea...

Te vizitez întotdeauna cu mare plăcere. :)

geta spunea...

felicitari!le meriti!vezi sa nu ti se urce la cap si sa uiti ce anume ai de facut pe bog!:)

Teo spunea...

Ma gandeam eu ca nu aveai cum sa uiti de noi. Stii ca suntem cei mai fideli dintre cititori, nu? :P

bacilu' spunea...

Cu placere.

Cipri spunea...

Te vizitez cu plăcere, Cippy. Aștept să văd ce coci pe domeniul propriu și trebuie să recunosc să sunt nerăbdător.
Succese!

Blogul unui concitadin spunea...

felicitari !

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ april - merci mult. esti unul din oamenii care conteaza ;)

@ zenna - merci mult, sper sa nu te dezamagesc...

@ geta - merci! simti c-ar exista pericolul?

@ teo - acum ca zici... credeam ca m-ai uitat :) merci frumos!

@ bacilu - salutari!!

@ cipri - idei ar fi cateva. hm mai e inca de munca. inca nu m-am reapucat, din pacate, de treaba ca n-am avut vreme. dar o rezolvam. apropos, o sa am nevoie de sfatul tau cu o treaba. dar un pic mai incolo.

@ constantin - thank you, sir!!

Cipri spunea...

Cippy, când ai nevoie....te descurci tu să mă găsești...

Trimiteți un comentariu