luni, 19 iulie 2010

Raicu + Chirila = Love. Reloaded. Ce nu-mi convine...

Sponsori:

Cred ca au fost cel mai decent, adorabil, placut si tot ce vrei cuplu din show-biz. Andreea Raicu si Tudor Chirila, caci despre ei e vorba. Cat a fost, au avut o relatie incendiara, cu urmariri de masina, accidente, drame profunde si, evident, certuri. Pana in 2008 cand au decis sa puna capat povestii. Acum se pare ca sunt din nou pe bune. Ma bucur mult de tot pentru ei si chiar si pentru mine dar in acelasi timp am un soi de regret pe care o sa-l detaliez in cele ce urmeaza.

Frate, Chirila asta trebuie ca e in limba rau dupa fotomodela aia. Daca dupa toate cate i-a facut, o accepta inapoi. Ce i-a facut? Pai in primul rand ca nu cred ca l-a inteles prea bine, nu i-a prea impartasit dragostea si i-a dat papucii ca sa se cupleze apoi cu nu stiu ce spaniol bogat.

Eu cred asa. O femeie e o femeie, da? Ea nu e un barbat. Iubeste, treburi socoteli, dar nu la intamplare. Asta e parerea mea. Dincolo de sentimente, o femeie isi face si calcule. Ei ii trebuie, intre altele, o samantza buna cu care sa faca doi-trei copii si un acoperis sigur deasupra capului. Restul sunt detalii.

Astea cu sa fie destept, sa aiba umor... sa fie frumos, sociabil si rahat sunt anexe. Sau devin importante doar cand ii ies in cale si are de unde alege... Oricum ideea e ca barbatul tre' sa fie un pic mai frumos decat dracu', sa n-o bata (foarte tare), sa nu se imbete si, eventual, sa n-o insele. Cu samantza am spus si cu siguranta pe care i-o ofera, la fel.

Cand o femeie iti da insa papucii se cheama ca stie ea ce face. Femeile rabda mult. Rabda insa pana nu mai rabda. Cand nu mai rabda, i-ai cam iesit de la suflet. For like ever...

Pai daca ti-a dat papucii, Tudorele, inseamna ca in calculele dansei nu prea mai aveai loc, la vremea aia. Nu ai prea corespuns. Pai acum ce? Crezi ca esti dintr-o data mai bun? Sau ai progresat atat de teribil in doi ani incat ai redevenit o partida?? Sau ti-a crescut mai stiu eu ce muschi? :)

Iti spune Cippy ce s-a intamplat. Aia s-a fript cu spaniolu' si cu altii, s-a gandit ca ce bine era cand o iubeai tu... si-a facut repede calculele ce oferte mai sunt sau au mai fost pe piata si i-a dat cu minus. Asa ca s-a intors la tine. Pam-pam.

Inteleg ca a venit la un concert la Vama, la mare, acu' vreo luna... Nu am informatii dar intuiesc la milimetru cum s-a intamplat. L-a sunat la ceas de seara, ca ce mai face, ca a dat intamplator peste numarul lui in agenda... ca cine stie cum si-a amintit de el... si a inceput sa se pisiceasca. El, baiat finutz si mereu indragostit, a pus boticul si-a chemat-o la concert. Si-au petrecut si noaptea impreuna (ca asa a zis presa) iar restul e istorie.

Altfel, sa fim noi fericiti. Le doresc tot binele din lume!!! Pe cuvant de onoare!! El e un poet si un vesnic indragostit iar ea... ea e ea. La multi va place, eu am rezervele mele. Casa de piatra le doresc. Ca daca nu se insoara cu Tudor acum, eu insumi ii sparg geamurile de la casa si rotile de la bemveu...

Vezi si:
- As da-o pe Teo Trandafir afara din Romania
- De ce mi-e mila de Lucian Mandruta
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Teo spunea...

Vai, vai, răutate ce eşti! Păi aşa vezi tu femeile? Că din câte am înţeles eu, pe toate ne bagi în aceeaşi oală. E greu să crezi că putem fi şi noi (sau măcar unele dintre noi) veşnic îndrăgostite, sincere şi chiar foarte fraiere în dragoste?
Yep, estem,domnu', estem!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

haha. oops! ce sa-ti mai spun acum? era vorba de femei, nu de fete. da' mai sunt si exceptii peste tot. daca te numeri printre ele, cu atat mai bine. felicitari!! :D:D

PS: da' oricum si tu ma gandesc ca-ti faci calculele tale... nu? :)

Trimiteți un comentariu