luni, 19 iulie 2010

Se poate dansa salsa si cu un picior? - video

Sponsori:

Am stat sa ma gandesc un pic daca sa postez clipul asta. Am avut de ales intre el si un caine care sfideaza legea gravitatiei. Cainele o sa apara maine dimineata :) Acum cu asta cu salsa... Pai poate sa te lase indiferent dar poate si sa nu... Pana la urma am decis sa-l public si-ti spun si de ce. Dincolo de valoarea lui inedita, mai are un scop - ala de-ati arata ca in viata asta se pot depasi multe. Chiar cand iti lipseste un picior. Si mai mult de-atat ne da si o lectie de viata, acolo unde sa ne bucuram care suntem intregi, caci se poate mereu mai rau...



Vezi si:
- Incredibil!! Picturi realizate de un... orb - poze
- De ce nu e viata nasoala - poze, video
.
Twitter
Facebook

3 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

Uau! Pur și simplu uau! Trebuie apreciat în primul rând că omul nu s-a închis în casă să sufere în singurătate de handicapul lui, ci a luptat să realizeze ceva ce mulți nu realizează nici cu 2 picioare. Trebuie apreciat pentru complexitatea dansului, dar (atenție!) o altă chestie de luat în seamă este felul cum își mânuiește "piciorul metalic"... Acest om trebuie apreciat și trebuie să fie un exemplu pentru noi toți ceilalți, indiferent că suntem sănătoși sau avem un handicap.
Felicitări dansatorule cu un picior!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

ai zis mult prea frumos ca sa mai pot adauga eu ceva. cred insa ca daca as fi in locul lui nu as putea face ce face el... dar clipul m-a mobilizat pe si pe mine.

Cipri spunea...

de fiecare dată când zici că nu mai poți...uită-te la clipul de sus...

Trimiteți un comentariu