sâmbătă, 17 iulie 2010

Mircea Cartarescu a visat de ce a murit Madalina Manole (!?!)

Sponsori:

Nu stiu daca intereseaza cititorii Anti-Plicti consideratiile mele pe marginea mortii Madalinei Manole. Eu sunt insa un simplu cetatean civil care, sigur, am ceva de spus. Imi permit si sa speculez, recunosc cand o fac, imi dau cu presupusul (cu argumente) si incerc sa-mi pastrez bunul simtz. Cand insa o ditamai vedeta culturala vine si face acelasi lucru, adica lanseaza speculatii fara nicio acoperire, nu poate decat sa-mi dovedeasca lipsa de normalitate pe care o traverseaza saraca societatea noastra.

Dupa cum vezi mai sus, avem o captura cu o declaratie halucinanta a lui Mircea Cartarescu. Un om care se vrea la varful culturii romanesti, care a scris niste carti pe care daca le-ai citit poti sa impresionezi orice gagica.

Iertati-ma, insa e un om atat de prost incat pasarile se opresc din cantat iar Gutza se apuca de jazz. Prietene, tu ca mare valoare culturala si publica ce esti NU ITI POTI DA CU PRESUPUSUL de ce a murit Madalina Manole!! Pentru simplul motiv ca nu vei sti niciodata sigur iar tu nu poti risca sa intri in aceeasi oala cu noi muritorii de rand care chibitzam pe tema asta la coada la lapte.

Tu nu poti intra in haznaua speculatiilor in care suntem noi ceilalti, pentru ca de la tine am alte pretentii. Ia uite ce zice - ca Madalina a intrat in depresia postpartum. Adica aia pe care o au femeile dupa ce nasc. Unu: habar n-ai tu, Cartarescule, in ce-a intrat Madalina si doi: habar n-ai tu ce-i aia depresie postpartum. Pentru simplul motiv ca, desi arati ca o femeie, esti barbat si nici prin cap nu-ti poate trece ce simte si gandeste o femeie. Oricate carti ai scris tu despre sexul frumos.

Daca si elitele ne sunt debusolate, nu vreau sa ma gandesc la restul societatii. Cineva trebuie sa spuna STOP freneziei asteia clevetitoare in care am intrat cu totii!! Ciclonului astuia care ne paralizeaza mental pe toti. Indepartarii tot mai mari de valorile reale ale unei societati civilizate... O va face oare cineva??

Vezi si:
- De ce a murit Madalina Manole? O ipoteza rautacioasa
- Finala Campionatului Mondial sau de ce sunt fotbalistii VARZA
.
Twitter
Facebook

1 Pareri. Comenteaza:

Camelian Propinatiu spunea...

Candidatul nostru Nobel, inainte de a explica sinuciderea Madalinei Manole printr-o depresie post-partum, l-a diagnosticat competent, in celebrul pamflet Fapte, pe Poetul National, explicand ca boala sa mintala nu a fost paralizia generala progresiva, ci psihoza maniac-depresiva ereditara. Intru Luminarea Poporului, bine era daca in locul conferintei de presa de la Bistrita, ar fi aparut Mircea Cartarescu la OTV ca/cu ministrul Adrian Cioroianu de la Grupul pentru Dialog Social, eliminandu-se astfel multe neclaritati din mintea consumatorilor.

Trimiteți un comentariu