duminică, 6 iunie 2010

Ipocrizia lui Robert Turcescu

Sponsori:

Pe cine crezi ca mi-a fost dat urechilor sa aud duminica de dimineata, in direct, la postul public de radio? Da, pe corifeul tinerei generatii de jurnalisti, albit inainte de vreme, iubitul de la d-na Oana Sarbu si cel despre care se spune ca scrie mai mult decat a citit... nimeni altul decat Robert Turcescu. Vorbea cu verva-i caracteristica despre starea jalnica a presei si despre cum stie el s-o salveze pe dansa... despre politica si curvele care o compun si, ma rog, evident despre cum o sa faca el ordine la TVR... (daca ajunge mare sef acolo)

Nu vreau sa-mi balacaresc un coleg de breasla... imi cer scuze si Ralukai care-l are drept sef insa intamplarea face sa cunosc parerea domnului Turcescu despre Radio Romania, adica postul public de radio. Post pentru care s-a trezit de dimineata intr-o zi (duminica) si la o ora (8) cand audienta nu e pe cele mai intalte culmi.

Deci Robert Turcescu considera, de exemplu, in superficialitatea sa, ca 7 ani pe care cineva si i-a petrecut acolo nu sunt o experienta relevanta pentru presa si ca in general e cam naspa la RRA... Iarasi intamplator se face sa stiu ca nu e in totalitate asa...

Ce m-a siderat definitiv este insa aspectul in care, la finalul interviului, dl. Turcescu nu a avut ce face si a vorbit in termeni elogiosi despre posturile publice de radio si televiziune care, a spus el, in aceste vremuri tulburi ar trebui sa fie repere de moralitate si normalitate, intr-o societate vremelnic invrajbita. Sunt de acord cu asta, insa nu sunt de acord cu ipocrizia lui Robert. Pentru simplul motiv ca, frate, nu te duci la postul de radio pe care il detesti, nu? Si-l mai si lauzi...

Acum nu stiu ce i-a apucat si pe astia de la RRA sa-l invite, caci pana una alta este directorul unui post concurent de radio... Or fi zis sa-si puna o pila daca ajunge cumva mare grangur in TVR.... Una peste alta si eu cred in posturile publice. Iar in Romania chiar ar putea asigura o oarecare doza de normalitate... Dar despre asta, cu o alta ocazie :)

PS: am avut, in viata asta, niste contacte personale nu tocmai amicale cu dl. Turcescu si de-aia poate sunt un pic patimas... Eu zic c-am fost totusi obiectiv si nu am facut aici decat sa relatez si sa pun cap la cap niste fapte pe care le stiu :)

Vezi si:
- Mircea Badea si nedumerirea mea cu premiile APTR
- Ce nu inteleg eu la Realitatea TV
.
Twitter
Facebook

2 Pareri. Comenteaza:

Raluk spunea...

Ce tare...in aceeasi nota eu zic sa ii luam un interviu lui Mircea Badea...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

hehe. greu si cu ala... mircea badea nu-si prea saluta nici colegii :)

Trimiteți un comentariu