vineri, 4 iunie 2010

De ce nu-mi place sa zbor la Bruxelles...

Sponsori:

Pai nu imi place dintr-un singur motiv. Atat la dus, cat si la intors ai mari sanse sa calatoresti cu cate un politician. Care se duce sa se bruxelleasca la UE... Mai vedeta sau nu... europarlamentar sau nu... un politician e sigur la bord. Uite, de exemplu, la dus am mers cu Adriean Videanu la cativa metri de mine si cu Marie Jean Marinescu (mare lider PDL prin Parlamentul European). La intoarcere am venit in acelasi avion cu Norica Nicolai, Renate Weber si cu Titus Corlatean. Chiar daca toti (cu exceptia lui Corlatean) la clasa business dar ce conteaza, au fost acolo :)

M-am intalnit cu o amica ce a venit si ea la Bruxelles la doua zile dupa mine si mi-a spus ca a calatorit cu Andreea Marin...

Deci frate, sa-ti spun acum de ce e naspa. Pai daca, Doamne fereste, cade avionul numai despre politicienii aia se va vorbi. Sunt foarte putine sanse sa se vorbeasca si despre tine... Adica "stimati telespectatori, o informatie de ultima ora. Un avion al companiei TAROM s-a prabusit deasupra Belgiei cu 200 de pasageri la bord. Intre ei si un celebru blogger"??? Nu, n-ai sa vezi... :)

Se va spune doar ca in avionul prabusit se afla fie ministrul Economiei, fie doi europarlamentari dar si 200 de alti cetateni. Atat...

Cand a cazut avionul lui Kaczynski s-a vorbit numai si numai de presedintele polonez. Si de alti cativa zeci de politicieni. La gramada. In avion era si seful Bancii Centrale poloneze. Ai auzit ceva de el? Neh :)

Deci asta este treaba cu zburatul la Bruxelles. E riscant. Nu-ti poti permite sa se prabuseasca avionul...

PS: Imi pare rau dar alta gluma macabra nu stiu astazi :))

Vezi si:
- Moartea presedintelui polonez - un accident INACCEPTABIL!!
- Toate avioanele din lume...
.
Twitter
Facebook

7 Pareri. Comenteaza:

Simona spunea...

se poate un schimb de link? respecte!

Anonim spunea...

Esti mortal Cippy :)))))

Lia D spunea...

Pfff, nici sa se prabuseasca omu'n voie nu mai poate, ai naibii gubernanti bre :)))

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ fat frumos - vreau sa fac un pic de ordine prin blog... o sa te adaug in curand. respecte si din partea mea.

@ april - hihi.

@ artzagoasa shefa - ba bre, exact despre asta e vorba... bine ai sintetizat :D

Blogul unui concitadin spunea...

Ce sa faci, mai face omul haz de necaz !! cu atatea vip_uri alaturi cum sa nu te simti stingher !!! :)

Je`Copila spunea...

se mai plimba si ei cu avionul k poate li s-a luat de x6`uri si q7`uri sau ferrari sau alte masini d`astea "ieftine" de pe la noi... si eu nu am o amarata de dacie :(((

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ constantin - dap. vipuri ostentative la clasa business, unde se trage perdeaua dupa decolare caci acolo sunt, se pare, alta categorie de oameni :) the gifted ones, cum ar veni :)

@ je copila - haha. da, cand te saturi de masini bengoase intr-adevar nu-ti mai ramane decat avionul... ei, nici eu n-am masina si mi-e foarte bine asa cum e :)

Trimiteți un comentariu