marți, 22 iunie 2010

Dan Diaconescu incatusat. Scandalul pe care-l asteptam...

Sponsori:

S-a intamplat!! Cippy a avut gura aurita iar Anti-Plicti literele din platina pura. Ia uite ce spuneam acum... cat? Nu mai stiu, la putin timp dupa ce Basescu a anuntat masurile de austeritate. Ziceam asa despre reducerea pensiilor si a salariilor: "A, si oricum peste doua zile vom uita si ne vom obisnui si cu asta... Sau, si mai plauzibil, vor fabrica astia un ditamai scandalaul de ne vor mai aburi odata... Nu stiu, isi va pune Elena Udrea botox in buze... sau gasesc ei ceva... Trust me... Oricum vom fi fericiti din nou si vom asculta din nou manele ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat... Asadar, pregatiti berile :)"

Iata ca scandalul de care scriam atunci (6 mai) s-a intamplat astazi. Nu au trecut totusi doua zile dar important e ca a venit cand trebuia. Dan Diaconescu a fost arestat si plimbat in catuse prin fata camerelor de luat vederi. Ce mai, spectacol total!! Toate ziarele, Realitatea, Antena... siteurile numai despre asta vorbesc de peste 12 ore, adica de aseara.

Sa fim bine intelesi: nu am nicio dovada pentru cele pe care le scriu aici. Sunt pure speculatii. Insa faptele stau in felul urmator.

DNA este recunoscuta ca o institutie apropiata presedintelui. Presedinte care a castigat alegerile (si) cu ajutorul OTV. Nu numai Basescu toceste scaunele televiziunii poporului. Ci si Boc, Elena Udrea sau alti mai-mari ai puterii. Deci daca DNA e mana-n mana cu Base' iar Base' mana-n mana cu Diaconescu, concluzia o poate trage fiecare.

Mai e o spetza. Base' s-a intalnit duminica la Snagov cu liderii PD-L. Se pare ca s-a rastit la ministrii lui Boc ca el e singurul care se chinuie sa ne prosteasca si ca trebuie sa faca si ei ceva. La nici o zi dupa intalnire Dan Diaconescu e, pac-pac, arestat.

Pai pe cine poti aresta ca sa faci un pic de valva?? Pe cineva care sa aiba impact la public. Pe Becali l-au arestat deja anul trecut asa ca urmatorul pe lista nu putea fi decat Dan Diaconescu.

Era riscant sa aresteze un politician din Opozitie ca la ala ii crestea imediat ratingul. Ca Becali a ajuns din inchisoare direct in Parlamentul European. Asa ca daca ii creste audienta lui Dan Diaconescu (oricum in scadere) toata lumea are de castigat. Iar audienta va creste. Caci toata dimineata s-a vorbit numai de OTV peste tot.

Iti dai seama cand ii dau drumul micului mogul si revine in direct cam cati o sa ne uitam la emisiunile lui??? Ca o sa faca precis un serial din asta...

Deci treaba sta in felul urmator: exista si o sansa (mica) sa gresesc. Totusi faptele pentru care e incriminat D.D. s-au petrecut acum un an. Deci dosarul statea la dospit asteptand momentul potrivit. Acum s-a decis (nu inteleg de ce atat de tarziu... poate ca sa nu bata la ochi... sau acum s-a terminat cu contestarea masurilor de austeritate) deci acum s-a decis ca e cazul sa uitam dracului de reduceri de pensii si salarii si sa ingurgitam o arestare mica :)

Devin insa lipsiti de originalitate. E deja banal... M-am saturat de atatea arestari (si tot atatea eliberari). O arestare am avut si anul trecut - pe cea a lui Becali... Au tot fost arestari. Voicu, Penescu, arbitri... N-am mai auzit de niciunii... Preferam un implant de botox sau silocoane la doamna Udrea... Sau sex... Daaa, ceva cu tenta sexuala la nivel intalt :) Dar ma rog...

Ideea e ca de toti pe care i-au tot arestat NU am mai auzit nimic la cateva saptamani dupa. Toate scandalurile astea mor repede in Romania. Eu zic ca maximul care se poate obtine de aici e o arestare pentru 29 de zile a patronului OTV. Dar nu e obligatoriu, pentru ca n-au probe. Dan Diaconescu ar deveni astfel primul ziarist din Romania arestat pentru un promo :) Asa ca ne multumim si cu o retinere mica, precum cea de acum, de 24 de ore... Circul e oricum asigurat :)

A, stai ca as mai trage o concluzie, care sper sa va placa, mai ales lui Lucian. Tolea l-a bagat pe Diaconescu in tomberon si i-a ridicat audienta pana la tavan. Base' acum il baga pe micul mogul in parnaie un pic si-i ridica audienta pana la cer. Morala: Base' este acest Tolea al politicii romanesti doar ca un pic mai... rafinat. Rafinat ca alcoolul, ma refer :)

Vezi si:
- OTV: ei insisi se mira de cat poate dura serialul Elodia
- De ce sunt mandru de ziua nationala
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu