duminică, 20 iunie 2010

As da-o pe Teo Trandafir afara din Romania!!

Sponsori:

Nu din PD-L, asa cum s-ar putea decide azi la Snagov, ci din Romania! N-am apucat sa scriu la timpul ei dar recuperez acum ca e momentul. Dupa cum poate stii, Teo Trandafir, proaspata membra a PD-L si deputata a aceluiasi partid, a decis sa voteze la motiunea de cenzura de saptamana trecuta, impotriva Guvernului. Nu numai ca ne-a aratat bilele o jumatate de ora dar a mai facut si un gest aiurea dupa si, cireasa de pe coliva, s-a imbratisat si cu o deputata pesedista.

Nu-mi plac tradatorii, nu-mi plac nerecunoscatorii, nu-mi place de Teo la faza asta. Nu sunt un iubitor de pedelisti dar de data asta tin cu ei. Adica o baga in Parlament pe listele lor, o scot din letargia in care era, o fac om iar ea se da in valoroasa??

Vere, daca te-ai bagat in cocina, ma tem ca va trebui sa grohai... Puteai foarte bine sa faci in continuare ciorba de zarzavaturi sau sa intri in alt partid. Puteai sa nu te duci la vot, puteai sa te abtii... cate nu puteai face...

Unde ai fost cand mamele erau disperate ca li se taie alocatia pentru cresterea copilului?? Ca tot ai avut un program bazat pe drepturile copiilor?? Nu ti-ai aratat nasucul desi fix atunci era momentul!!

Imi pare rau dar nu am nicio circumstanta atenuanta pentru durdulia si eventual simpatica vedeta. Iar pedelistilor, daca acceptati sa fiti lucrati din interior si pe fatza si nu luati nicio masura sunteti mai varza ca ea.

Vezi si:
- Teo Trandafir candideaza pentru Parlament (!?!)
- Masurile lui Base' - cel slab o ia mereu in bot
.
Twitter
Facebook

8 Pareri. Comenteaza:

Likar spunea...

sunte deacor cu tine.imi vine sa mor cand vad astfel de oameni.ar trebui sa nu o creada si sa o primeasca nici un partid pentru ca la oricare le-ar putea face acelasi lucru

Kosmin spunea...

Eu i-as da pe toti afara...:D
Sa vezi ce veselie este in Psd si Pnl la ora actuala.Deja se gandesc cum o sa creasca ei in sondaje la toamna.

Anonim spunea...

Ca bine zici! Asa isi dau unii arama pe fatza,mi-e sila! Oare cat de bine s-o fi simtind la faza asta?! Sa-i fie rusine!!!

Anda Dinulescu

Elvis spunea...

Nu ea s-a dus la PDL să o treacă pe listele de partid, ci PDL a venit la ea să-i ceară colaborarea, poate pentru a-ţi îmbunătăşi imaginea în scădere ! Mă rog, şmecherii populiste, care prind la idioţii din popor ! A încercat să facă ceva, să promoveze nişte proiecte pentru copii şi mamele lor, în această junglă de politicieni care de care mai şmecheri. A ales în urma unor discuţii cu părinţii şi prietenii, deci toată admiraţia pentru ea ! Aici nu sunt de acord cu tine ! Că e grasă, într-adevăr e urât, dar cred că nu e un argument când judeci pe cineva ! Dar ,până la urmă, fiecare apără un principiu ! Dvs al loialităţii, presupun, eu al curajului de opinie, chiar atunci când toţi membrii partidului în care eşti, gândeşte altfel, din oportunism sau chiar convinşi că asta e soluţia ! Încă o dată, bravo Teo !

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ likar - dap, partidele care o primesc ar trebui sa se gandeasca. cine a tradat odata, va trada si a doua oara...

@ kosmin - dap si chiar sunt sanse sa creasca. psd-ul vezi ca nu vrea sa guverneze pana-n 2012... cred c-ar trebui gasita o forma de tragere la raspundere pentru faptele lor. pana acum nu a fost tras nimeni, nicaieri...

@ anda - la cat s-a bucurat cred ca s-a simtit f. bine. si chiar nu era nimic de simtit bine. un act de tradare nu ar trebui sa-ti produca altceva decat, vorba ta, rusine.

@ elvis - iti apreciez opiniile nu numai de acum. asa ca nu pot decat s-o apreciez si pe asta. si mai mult, chiar s-o inteleg, cu atat mai mult cu cat nu sunt pentru taierea salariilor si mai ales a pensiilor.

neK spunea...

Eu nu sunt de acord deloc.
Zilele urmatoare o sa intru in PNL aka TNL , pentru ca mi-se par printre singurii care se mai ocupa de tineri. Asta nu inseamna ca o sa-l pup in fund pe Aristotel Cancescu, ba din contra... Nu am sa ascult Radio Brasov, pentru ca nu sunt echidistanti si nici nu am sa citesc BrasovulTau , care oricum da faliment.

Am sa fac ceea ce cred eu de cuvinta, daca Teo a crezut ca nu este corect sa se taine 15% din pensii... asa a votat !

Mihai(l) spunea...

Si da...acum e cireasa de pe coliva, ca nu mai avem bani de tort, sau ce?

Cipri spunea...

Ăla nu e comportament de Parlament, distinsa doamnă Teo se crede la vreo emisiune de-a ei în care își bătea joc de invitați.

Rușine, Teo Trandafir!

Trimiteți un comentariu