sâmbătă, 1 mai 2010

Iubesc hackerii romani!!!

Sponsori:

Noi romanii suntem un popor din ce in ce mai letargic. Adica nu facem mai nimic, ne uitam la televizor si comentam. Mioritica treaba... Ne prostesc politicienii iar noi ii votam in continuare. Vedem agresiuni in autobuz iar noi intoarcem capul. Ne dau unii doua goluri iar noi nu vom mai intoarce niciodata rezultatul... Astia suntem, cu astia demonstram. Date problemei se schimba insa radical intr-un punct foarte interesant si spectaculos. Cel al hackerilor care au spart site-urile ziarelor straine importante.

Dupa ce n-au avut ce hackui din cateva ziare britanice, sau franceze, acum aflu ca romanasii nostri istetzi au facut aceeasi treaba si cu ziarele importante ale italienilor. Daca nu stii povestea, ti-o spun pe scurt. Deci sparg site-urile si pun un mesaj, pe prima pagina, in care scriu ca romanii nu sunt tigani. Si ca noi nu suntem ca cersetorii din tarile lor, asa cum ne prezinta cu obstinatie presa straina.

Mesajul meu este urmatorul: fratilor, felicitari ca ati luat problema in mana. Suntem un popor inteligent si nu ne incurca pe noi sa spargem niste ziare acolo, lol. Bravo voua ca ati luat atitudie. Pai pana cand?? Iata ca romanul poate sa si iasa la inaintare, nu sa se uite ca gaina in lemne cum ne terfelesc toti. Pentru toate astea, si nu numai, atat mai spun - RESPECT!!

Vezi si:
- Occidentalii astia... ce draguti sunt cand sunt prosti :)
- Romanii ar trebui sa intre cu totii pe teren
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Cipri spunea...

Sper să fie cât mai multe situri străine sparte. Pe bandă rulantă!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

lol. daca tot suntem printre cei mai buni hackeri din lume, macar sa folosim asta si la ceva util. deci se poate. de acord cu tine!

geta spunea...

de acord cu tine!si eu ii iubesc!

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ geta - yes, yes!!

Trimiteți un comentariu