vineri, 28 august 2009

Romanii ar trebui sa intre cu totii pe teren...

Sponsori:

Am urmarit aseara mai ales finalul meciului dintre Dinamo si cehii de la Slovan. Continuam sa ma frec la ochi si nu-mi venea sa cred. Dinamo, cea care a fost la un pas de a fi linsata pe teren de fani, Dinamo cea parasita de conducere... Dinamo cea aproape exclusa de UEFA din Europa... Dinamo in care nu mai credea nici un copil de 5 ani... Ei bine, Dinamo asta a reusit sa se califice in grupele Ligii Europa!!!

Si stai ca nu e tot. Ai mai vazut vreodata ROMANI care sa lupte pentru cauza lor? Ai mai vazut romani care sa revina de la scorul de 3-0 pe care l-au incasat la ei acasa, deci din inferioritate?? In afara de Steaua in '86 (dar si atunci s-a ratat in draci, remember?) ai mai vazut echipa romaneasca sa castige la loviturile de la 11 m???????? Sunt impresionat dar in acelasi timp relaxat, pentru ca stiu ca n-o sa se mai intample, haha...

Deci asta e solutia pentru ca lucrurile sa mearga in Romania: trebuie sa intram toti pe teren, ca fanii lui Dinamo in meciul tur. Sa le aratam conducatorilor si managerilor nostri ca frecarea de buha nu duce prea departe. Un dush rece, provocat de suporterii care suntem (ai romanismului, ai bunastarii in tara, etc.) ne-ar putea scoate din marasm... Ceea ce iar n-o sa se intample, pentru ca, desi ne plangem de cum e, ne si (com)place in acelasi timp :)


Vezi si:
- Fan dinamovist, urmarind meciul cu Slovan + poze
- Berceanu a aflat in ce directie se indreapta Romania
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu