marți, 18 mai 2010

Hai ca se poate. Miss SUA 2010 este bucata - poze

Sponsori:

Anti-Plicti si-a facut deja o traditie din a-ti prezenta mizdulicile care mai ies misse. Ba prin univers, ba prin lume, ba prin America. Ei uite ca zilele astea a mai iesit una miss, Miss SUA 2010. Si n-o sa-ti vina sa crezi dar americanilor le-a venit mintea la cap si au ales una faina. Curva, ce-i drept, dar frumoasa. Adica pe gustul meu, sa fim bine intelesi... :)

De spun curva? Pentru ca-mi place cum suna, stiu ca socheaza fetili dar mai ales si pentru ca domnisoara e pe cale sa ramana fara coroana, dupa ce s-a aflat ca a facut striptease. Adica nu numai ca a facut, ca toate fac (sau multe:) dar asta a participat si la un concurs de striptease. A, si s-a miscat atat de bine incat l-a si castigat :)

Hai sa nu fim carcotasi. Mie mi-e cam egal ce-a facut si ce n-a facut fata... A, am uitat sa-ti spun, daca nu stii, este pentru prima oara cand Miss SUA iese o araboaica. Pentru ca Rima Fakih, ca asa o cheama, este de origine libaneza.

Deci dupa ce si-au pus un presedinte negru acum pun o araboaica miss. Oare ce urmeaza? Sa mor daca stiu... ca le-au cam facut pe toate... Sa puna semiluna pe drapel :))





Vezi si:
- Miss World 2009 - o alta urata ia premiul cel mare
- Ohoo, progresam. Avem o Miss World ceva mai faina - poze
.
Twitter
Facebook

5 Pareri. Comenteaza:

VictorCh spunea...

Asta n-are picioarele cu vreo doua-trei numere prea lungi? :D

herrdanovici spunea...

Faptul ca a castigat o araboaica imi spune un singur lucru: celulele teroriste din SUA si-au largit domeniul de activitate: opereaza si cu altfel de bombe. Osama se pare ca pregateste un nou atac de data asta este vorba de un atac biologic fiind afectati barbatii care ies afara fara umbrela :). Asa ca americani mariti fondurile contra teroristilor. Gradul de alerta a fost marit la Cod Galben-Verzui.

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ victor - acum ca zici, parca... nu ca ar fi totusi rea... :)

@ herrdanovici - haha. bomba sexi araba votata de americani... cred ca sunt sadici americanii si le e dor de un 9/11 mic... cum se mai luptau ei cu toata lumea :)) vezi? subconstientul a iesit la iveala si a vorbit :)

Mihai Likar spunea...

numa paragladini ajung miss america,cea de anu trecut a aparut prin ziare la rupta in gura,la bustu gol si tragand la droguri din "bong" asta a rupt bara si pariez că o ia ca un caine lovit de masina asa direct in curte la taticu de la Playboy se opreste si asta sa le curga balele la mohamezi ca au lasat-o sa fuga in america

VictorCh spunea...

1. CUM sa fie rea, ferit-a Sfantul?!?! (Desi exista riscul sa te cam zdrelesti in proeminentele osoase - ii cam lipsesc "depunerile" care - in cantitate rezonabila - asigura acele "curbe" feminine atat de apetisante pe care "le descriem" noi cu palmele prin aer cand descriem cate una "buna").
2. Hm! SE VEDE ca esti "straight" - incurci borcanele: masochisti, nu sadici.

Trimiteți un comentariu