joi, 3 iunie 2010

Cititorii "loveste" din nou (2)

Sponsori:

Se pare ca ultima perioada a fost una prolifica pentru comentarii. Am primit noi reactii de la cititori care mai de care de simpatice. Daca ultima data nu am avut decat doua, acum lumea se pare ca s-a ambitionat si a trimis si mai multe comentarii simpatice. De fapt sunt patru dar fac toti banii... Hai, gata cu vorbaria, sa vedem cu cine incepem :) Incepem cu Mihai (I) un prieten mai nou al Anti-Plicti. Reactia lui vine la postul in care un copil de doi ani fumeaza 40 de tigari pe zi. Ceea ce a spus Mihai m-a amuzat teribil:

Avem apoi un anonim care comenteaza la un post mai vechi, referitor la cum sa cuceresti o fata. Articolul contine un grafic care iti sugereaza, mai in gluma, mai in serios, sa ignori fata :) Postul a starnit ceva dezbateri, caci unii se plangeau ca nu e bine s-o chiar ignori... Ma rog, e de discutat... ideea e ca uite ce zice anonimul nostru:

Postul cu papusa gonflabila de 5.000 de euro este un succes rasunator al Anti-Plicti. A adus multi cititori care s-au minunat de jucaria gonflabila extrem de realista... Uite ce zice un nou anonim:

Si, in fine, Je Copila este o cititoare tot recenta a Anti-Plicti. Sau poate mai veche dar doar acum a avut curajul sa iasa in fatza. A iesit in fata si iat-o in acest post. Ne spune domnisoara asa, referitor la un articol despre cainele husky care plange alaturi de un copil:


Vezi si:
- Realitatea, Hotnews, Click si altii au "luat" o stire de pe Anti-Plicti
- Anti-Plicti e de azi pe Facebook
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

FIRME spunea...

cel referitor la copil ce fumeaza zilnic 40 de tigari e pe buna dreptate

ANUNTURI GRATUITE spunea...

m-a amuzat foarte tare ce am citit acolo

Mihai(l) spunea...

Mihai(l) = Mihai Buruiana, ala din Piatra-Neamt, care te-a bombardat cu Pentru Prieteni pe feisbuc, => Nu cititor nou.

Mihai(l) spunea...

Mihai(l) = Mihai Buruiana, ala din Piatra-Neamt, care te-a bombardat cu Pentru Prieteni pe feisbuc, => Nu cititor nou.

Trimiteți un comentariu