marți, 25 mai 2010

Ceva merge brici in Romania + doua obsesii recente

Sponsori:

In week-end am ajuns intr-un club. Toate bune si frumoase dar nu despre asta e vorba, evident :) Ci despre faptul ca am ascultat acolo o piesa pe care azi am gasit-o pe net. Greu dar am gasit-o... Iar la mine succesele astea vin si cu revelatii :D Deci fii atent! Te concentrezi? Am de zis in felul urmator: muzica romaneasca de club duduie de bine ce merge. Am auzit in ultimul an atatea piese house extrem de faine incat chiar nu mi-a venit sa cred ca-s romanesti. Melodia de care-ti spun si care mi-a trezit revelatia e urmatoarea... sigur o stii insa iat-o si in contextul asta. Eu am ascultat-o azi de vreo 20 de ori. Si clipul emana multa prospetime... Bravo!!!



Beat extrem de proaspat, refren pur si simplu genial... ce mai, totul e la superlativ :) O poti auzi linistit in orice club din Ibiza si poate chiar o vei si auzi. Si nu e singura care si-a castigat dreptul asta. Moga (Marius pe numele lui) a compus si el si foarte bine. Cred ca el a dat tonul, cu Morandi sau fara. Insa dupa ei au mai aparut o Inna, un Morris, un Tom Baxter, un David Deejay cu Dony cu tot... Sa mai zic? Liviu Hodor? Deepcentral? Cred ca e momentul sa bag cealalta obsesie :) (Pacat ca pe cat e de frumoasa piesa, pe atat e de rahat clipul :)



Uite citeam zilele trecute aici cum ca Inna rupe, chiar acum in timp ce eu scriu si tu citesti randurile astea, clasamenetele din Vest. De O-zone stii prea bine ce rezultate au avut. Morandi si Akcent au in continuare concerte de succes prin jurul Romaniei... Manelele noastre (ma scuzi) dar inteleg ca fac ravagii prin Bulgaria... Nu mai spun ca prin Bruxelles am auzit de multe ori la radio melodii house care stiam ca-s romanesti...

Asta cu romanul care s-a nascut poet cred c-ar trebui inlocuita cu romanul care s-a nascut muzician... :) Oricum, ideea e ca daca toate ar merge in Romania asa cum merge muzica, am fi haaat departe :)


Vezi si:
- Mosu este eroul meu - video
- Muzica de azi, un pian dezacordat

Twitter
Facebook

7 Pareri. Comenteaza:

Slevin spunea...

cum ai gasit greu pe net melodia Mamasita?.. o simpla cautare pe youtube si apare acolo in primele 10 :))
Bafta in continuare !

Retete de prajituri spunea...

da, astea merg bine la noi...

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ slevin - usor de zis, ma' man, da' ce ma fac ca nu stiam cum o cheama... nu vrei sa stii cate mamacite am gasit :)) altele decat cautam, evident :)

@ retete - daaaa. s'tem maaaari artisti... cu munca stam mai prost... da' compensam :)

Spirocheta spunea...

Sti, tocmai vorbeam cu o prietena zilele trecute de invazia house de la noi din Romania.
Deschizi televizorul, dai pe MTv, UTv, Kiss Tv, Party &co si ce auuuuzi?
Bâţ Bâţ Pam Păm Pâm Pam Păm Pâm Ting Tang Bang!
bis& bis& bis&bis!!
Negativele sunt foarte asemanatoare daca nu chiar identice...
Iar sintagmele "Take me higher" "let's get high" sunt marci ale liricii house.
Recunosc ca la inceput imi placea, dar acum mi s'a acrit de asa ceva.

Spirocheta spunea...

Stii*

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ spirocheta - in principiu sunt de acord cu tine. acelasi lucru il cred si eu. mergand insa in detaliu parca se schimba un pic datele problemei... la urma urmei si rock-ul are ritmuri repetitive...

Je`Copila spunea...

mie nu imi plac... prea comercial... ma uit pe mtv la unele emisiuni si cand le prind nu le urmaresc...

Trimiteți un comentariu