miercuri, 20 ianuarie 2010

Inca ceva despre Avatar. Cat de original e filmul Avatar

Sponsori:

Uite, am gasit pe net un fel de scenariu al filmului Avatar. Evident o parodie, care, ca orice parodie are un samburoi de adevar. Despre cum ar fi facut James Cameron Avatarul. Pai a luat sceenariul filmului de animatie Pokahontas si a facut mici modificari pe ici pe colo, a mai schimbat numele personajelor, anul de desfasurare a treburilor si... si cam atat :)

Ma, n-o fi cel mai original film da' raman la impresia ca e unul dintre cele mai dragutze pe care le-am vazut in ultimii ani. Dincolo de ce m-am minunat eu pe acolo, am iesit cu un sentiment foarte foarte pozitiv din sala. Deci m-a lucrat, cred, subconstient.

Ca e plagiat? Hm... Sigur nu e prea frumos... Dar e mai simplu asa :) Poate n-o mai fi nimic de inventat... Iar baietilor de la Avatar nu le pasa cata vreme le intra banii cu basculanta in conturi :) Iar noi carcotim pe margine aici si ramanem tot saraci :)


Vezi si:
- Wallpaper-uri Avatar - poze
- Avatar. De ce suge cinema IMAX Cotroceni
- Am vazut Avatar, filmul. Pacat ca nu mai sunt copil
.
Twitter
Facebook

4 Pareri. Comenteaza:

Lucian spunea...

eu inca nu l-am vazut, astept sa apara si in sibiu. oricum, aici nu-l pot vedea in 3d

Alexandru spunea...

@Lucian: Daca nu il vezi 3D mai bine renunta: Eu l-am vazut si tema nu e foarte complicata. Efectele 3D sunt partea speciala.

Unknown spunea...

Off topic: mi se pare mie sau postezi mai rar?
Serios... ma trezesc cautandu-ti blogul, cu chef de hlizeala si dau de acelasi post. Nu te stressez, e de fapt un compliment :D.
Sau facem altfel, imi trimiti un banc pe zi pe mail si-mi tin gura... altfel revin :P

Cippy (Anti-Plicti) spunea...

@ high heel walker - :) m-ai prins. mey, nu mai am atat de mult timp pentru blog. fac eforturi mari sa scriu si articolele pe care le scriu acum. fac cu foarte mare placere blogareala si sper sa revin la "normal" in scurt timp.

daca ti-as putea transfera arhiva de tampenii pe care o am, am rezolva problema pentru un an :) din pacate n-am cum... si lasa ca cu cat e asteptarea mai lunga cu atat e revenirea mai... completeaza tu. merci de ganduri :)

Trimiteți un comentariu