sâmbătă, 9 ianuarie 2010

Ce s-a mai inventat? Telefonul care merge cu Coca-Cola

Sponsori:

Da, ai citit bine. Telefonul care merge cu Coca-Cola. Adica si cu Cola, caci cica functioneaza cu orice bautura dulce. Un designer chinez este autorul dracoveniei brevetate pentru Nokia. Bateria cu Cola (nu ma pot abtine sa nu zambesc mental cand ma gandesc cum suna) deci bateria asta tine cica mai mult decat una pe litiu, de exemplu.

Care e de fapt smecheria? Pai bio-bateria genereaza energie din carbohidrati folosind nu stiu ce enzima speciala drept catalizator (whatever that means:). Asea. In timpul asta, dispozitivul genereaza oxigen si apa. Si cumva, ca nu zice exact cum, chinezul jmeker, chestia asta tine de patru ori mai mult decat o baterie obisnuita.

Bateriile pe litiu sunt poluante si dauneaza mediului, asa ca inventia chinezului astuia are mari sanse sa rupa gura la maimutza, pe plan mondial vorbind. Daca e reala evident, ca sa nu umblam cu cai verzi pe pereti si sa credem ca tot ce zboara se mananca. Totusi ca sa ma crezi si mai bine ce zic, uite aici si una din sursele articolului. Are si poze deci ce sa mai zicem... Ceva o fi...

Acum fix chestia cu telefonul nu ma incalzeste prea tare, ca nu arata senzational de deosebit, dupa cum vezi in poze. Eu astept sa ma dau cu Loganul pe Cola, haha. Care Cola e un pic mai ieftina decat benzina... A, ca sa nu mai zic ca Frutti-Fresh-ul e aproape gratis :) A, si probabil dupa ce se termina "gazul" cred ca poti si s-o bei. Vezi cum castigi de doua ori :))




Vezi si:
- Inventia iernii - snowboardul cu motor - video
- Inventie ingenioasa: furi culoarea din natura si pictezi - poze
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu