luni, 28 decembrie 2009

Inventia iernii - snowboardul cu motor - video

Sponsori:

Nu stiu cati sunteti impatimiti ai sporturilor de iarna da' daca ma iau dupa partiile pline ochi mai mereu, trebuie ca veti fi cativa. Deci tocmai de-aia prezentam aici frumos o inventie a iernii asteia care raspunde cerintelor celor mai exigenti schiori... de fapt snowboarderi - e vorba de snowboardul cu motor.

E o mare smecherie, spun specialistii, caci iti permite sa te dai cu el chiar daca nu ai o partie la indemana. Ca stii, pentru schiuri, sanie si snowboardul traditional ar fi bine sa ai o panta pe care sa cobori. Bine se mai poate si sa stai pe loc... asta daca nu ai panta... dar in general e mai bine pe partie :)

Dracovenia asta prinde cica aproape 30 de kilometri la ora, merge cu benzina si poti chiar sa urci dealurile cu ea... deci nu numai ca nu tre' sa cobori dar poti si sa urci... Se pliaza pe orice nivel de cunostinte intr-ale snowboardingului... deci e un fel de mini-scuter doar ca pe zapada...

Acum ce sa zic... mie imi place mult schiul... dar sa-l privesc... la fel si cu snowboardingul... Mi-ar prinde bine o masinutza de-asta dar daca ar merge fara om ar fi chiar perfect :)) A, dar apropos... daca tot merge cu motor si cu shine, dupa cum vad, cred ca s-ar putea chiar sa nu ai nevoie de zapada :))


Vezi si:
- Asta da. Cum isi creste un blogger copilul - video
- Inventii cel putin simpatice - video
.
Twitter
Facebook

0 Pareri. Comenteaza:

Trimiteți un comentariu